Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: 3. Nagradni natečaj za najboljšo poslovno idejo „To je moja poslovna ideja! To sem jaz!”

Regionalna razvojna agencija za Koroško in Občina Prevalje v sodelovanju s partnerji organizirata 3. nagradni natečaj za izbor najboljše poslovne ideje, katerega namen je omogočiti vsem z inovativnimi in zanimivimi poslovnimi idejami, da jih izrazijo in s tem omogočijo njihovo uresničitev v praksi. 

Glavna nagrada za zmagovalno poslovno idejo je 1.700 €, denarno nagrado prejmeta še drugo - in tretjeuvrščena ideja. Nosilci najboljših 15-ih poslovnih idej se bodo jeseni imeli možnost udeležiti tudi brezplačnega izobraževanja na temo podjetništva in izdelave poslovnega načrta!

30. maja 2012 ob 13:00 bo na Občini Prevalje organizirana delavnica za prijavitelje, na kateri bodo imeli potencialni prijavitelji možnost izvedeti vse podrobnosti o natečaju, podani bodo tudi napotki za pripravo prijavne dokumentacije.

Rok za prijavo na natečaj je 4. julij 2012, razglasitev rezultatov in podelitev nagrad pa bo v prvi polovici septembra 2012. Vse informacije o natečaju, vključno s prijavno dokumentacijo, lahko dobite na spletni strani www.know-man.si/startup, preko e-pošte info@rra-koroska.si ali po telefonu na 059 085 190. Najdete nas tudi na facebook strani www.facebook.com/knowmannn.

 

 

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.