Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Motivacijski trening, Dravograd, 7. junij 2012

Ugodnosti za člane GZS

 
  Popust za člane GZS

 

SVETOVNI KNOW HOW S PODROČJA SREČE IN USPEHA V ENEM SAMEM PROGRAMU

Zgolj vedeti, kako bi lahko živeli srečno in uspešno, je premalo.
To je potrebno znati in tudi uporabljati. Vsak dan.

 

Vabimo vas na

MOTIVACIJSKI TRENING

Osebno moramo rasti! Menedžerski moto 2012!

v četrtek, 7. junija 2012, od 10.00 do 13.00 ure,
predavalnica GZS Območne zbornice Koroška, Koroška 47, Dravograd.

STROKOVNA IZVAJALKA:
Florence Maria Bratuž, dipl.org. kadrovskih in izobraževalnih procesov. Po naravi je odprta in pozitivna motivatorka. Njena naloga je predvsem ozaveščanje in informiranje ljudi, ki potrebujejo osebnostni razvoj in trening, saj se stvari same od sebe ne bodo obrnile na bolje - potreben je osebni angažma.

Zato so njene delavnice kot samostojna enota: dajejo energijo, silijo k razmišljanju in motiviranju ali pa kot odlična motivacija omogočajo vstop v resnejši in trajnostni trening socialnih kompetenc.

STE UJETI V ZAČARANEM KROGU?

Kaj lahko v tem novem okolju stori posamezno podjetje? Kako prestrukturirati vrednote, jih začeti udejanjati in živeti na poti sreče in uspeha? Odgovor je preprost - z razvojem socialnih kompetenc.
Socialne kompetence so sposobnost shajanja s seboj in s svojo okolico. Kdor dobro shaja s seboj, ima dobro samopodobo in živi življenje skladno s svojimi željami in poslanstvom. Z ozaveščanjem, da je vsak posameznik pomemben člen organiziranega ekosistema se vzpostavi ravnovesje, spoštovanje ter zaupanje.

Če želimo spremeniti dosedanje obnašanje – staro navado, je potrebno iti čez proces, kjer se bomo zopet naučili poslušati svoje želje in razviti sposobnost zaupanja v lastno vrednost.

Naloga izvajalke je, da v zaposlenih vzbudi drugačen pogled na situacijo. Turbulentni časi niso le vir problemov - so tudi vir mnogih priložnosti. Zaposleni lahko prepoznajo priložnosti, če imajo pravo miselnost - takšno, ki jim bo dovolila sprejeti odgovornost, vzbudila pripravljenost na sodelovanje in osredotočenost v zadovoljstvo kar največjega števila kupcev. Ko enkrat vzamemo vajeti v svoje roke in ne obtožujemo drugih za svoj neuspeh, je to vstopnica na poti do osebnega in poslovnega uspeha. Uspešni poslovneži se namreč dobro zavedajo, kako ima zagrenjen delavec uničujoč vpliv nase in na vse v svojem neposrednem delovnem okolju - naloga gospe Florence je, da to prepreči.

VSEBINA TRENINGA:

  • Narava kot celota, tim kot celota
  • Različnost posameznikov kot prednost
  • Notranji osebnostni kompas
  • Osebnostna integriteta zahteva odložitev mask

To je miselnost, ki vodi k uspehu tudi v trenutnih časih!

KOTIZACIJA: 

  • člani GZS Območne zbornice Koroška 60,00 € (z vključenim DDV)  
  • nečlani: 96,00 € (DDV vključen v ceno). 

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Eventualne odjave sprejemamo do 4. junija 2012 do 15.00 ure, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

Vljudno vabljeni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.