Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Želite razširiti vaše poslovanje na avstrijski in nemški trg?, individualno svetovanje, Dravograd, 31. maj 2012

Vsem, ki želite prodreti na trg Avstrije ali Nemčije oziroma želite povečati svoj delež na teh trgih, nudimo v okviru projekta REGIOLAB brezplačno in neobvezno individualno svetovanje,

v četrtek, 31. maja 2012, od 9.00 ure dalje,

v prostorih GZS Območne zbornice Koroška , Koroška 47 v Dravogradu.

Svetoval vam bo mag. Miran Breznik, izkušeni svetovalec na področju izvoza in internacionalizacije. Miran Breznik je v zadnjih 15 letih pomagal pri odpiranju izvoznih trgov številnim znanim slovenskim in tujim podjetjem. Med drugim je tudi dolgoletni svetovalec ABA (Austrian Business Agency) prve kontaktne točke za tuja podjetja, ki želijo v Avstriji ustanoviti lastno družbo. ABA deluje pod okriljem Republike Avstrije in poroča Zveznemu ministrstvu za gospodarstvo, družino in mladino.

Prvo svetovanje obsega  informativni pogovor o običajih in navadah, ki veljajo na nemško govorečih trgih, o prvih korakih na področju izvoza, o razmerah na ciljnem trgu, itd..

Predhodne prijave so obvezne, saj je potrebno pred svetovanjem izpolniti krajši vprašalnik (v prilogi) ter določiti točno uro vašega prihoda. Dodatne informacije so vam na voljo pri direktorici OZ Koroška, Tatjani Kupnik, tel.: 02/87 23 252.

Vaše prijave pričakujemo najkasneje do 28.5.2012 do 10.00 ure na e naslov oz.koroska@gzs.si.

Vljudno vabljeni!


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.