Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Posvet z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo in drugimi predstavniki vlade, 10.02.2010

Na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo so v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo ter z območnimi gospodarskimi zbornicami v začetku leta 2009 pripravili niz posvetov z gospodarstveniki po slovenskih regijah. Seznanili so nas z načrtovanimi javnimi razpisi s področja spodbujanja tehnološkega razvoja, protikriznimi ukrepi vlade in prisluhnili predlogom.

Hkrati so obljubili, da bodo posvete čez leto dni ponovili in skupaj z vami kritično preverili uspeh letošnjih javnih razpisov, namenjenih gospodarstvu, protikriznih ukrepov vlade, ter ugotavljali, kje vidite možnosti za boljše sodelovanje med gospodarstvom in znanostjo ter za večjo učinkovitost razpisov, ki jih razpisuje država.

Posvet za koroške gospodarstvenike, ki ga Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo pripravlja v sodelovanju z našo gospodarsko zbornico bo

v sredo, 10. februarja 2010 ob 14.00 uri
v dvorani GZS-Območne zbornice Koroška, Koroška cesta 47 v Dravogradu.

Ministrstvoma za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo ter za gospodarstvo se bodo tokrat na posvetih pridružili še predstavniki Službe vlade za razvoj in evropske zadeve. Poleg ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregorja Golobiča, bo na posvetu sodelovala mag. Darja Radić, državna sekretarka Ministrstva za gospodarstvo.

Vaše prijave in vprašanja, ki bi jih želeli zastaviti prisotnim, nam posredujte  na e-naslov oz.koroska@gzs.si  najkasneje do 9. februarja 2010.

Veselimo se srečanja z vami!


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.