Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Seminar Pravne podlage kadrovskega managementa, Dravograd, 31.1.2017

Seminar je celostno naravnan in kot tak namenjen vsem, ki želijo imeti v podjetju urejeno kadrovsko vsebino, kot jo narekuje slovenska zakonodaja ter uspešna praksa.
Upoštevajoč nujni in praktični optimum bomo začeli s po zakonu obveznimi evidencami in splošnimi, a neobhodnimi, akti delodajalca. V tem sklopu bomo opozorili tudi na akte, ki dvigujejo in izboljšujejo delovno klimo v podjetju ter pomagajo preprečiti in odpraviti konflikte. V nadaljevanju pa se bomo osredotočili na delovnopravno kadrovsko urejenost z vidika posameznega delavca. Obravnavali bomo možnosti fleksibilnega urejanja delovnih razmerij, tako s pravnega kot davčnega vidika, kot tudi z vidika organizacije delovnega časa. Govorili bomo tudi o plačilu za delo. Za zaključek pa se bomo pogovorili tudi o odgovornosti delavca in o konkretnih vzvodih, ki jih ima na razpolago kadrovska služba delodajalca, ko ne gre vse tako, kot je bilo dogovorjeno. 

Vse, ki se na seminar prijavite, pozivamo tudi, da nam zaupate vaša konkretna vprašanja vezana na tematiko na oz.koroska@gzs.si, da vam predavateljica lahko nanje pripravi čimbolj uporabne odgovore.  

DATUM IZVEDBE SEMINARJA: 

Seminar bo
v torek, 31. januarja 2017 od 9.00 do 13.00 ure 
v predavalnici GZS Območne zbornice Koroška v Dravogradu, Koroška 47. 

VSEBINA SEMINARJA:
 
  • Aktualno;
  • Opredelitev in pomen kadrovskega menedžmenta za uspešno poslovanje in zadovoljstvo zaposlenih;
  • Zakonske pravne podlage kadrovskega menedžmenta;
  • Avtonomne delovnopravne podlage kadrovskega menedžmenta;
  • Zaposlovanje - fleksibilnost delovnih razmerij;
  • Razporejanje delavcev;
  • Izobraževanje, usposabljanje in izpopolnjevanje;
  • Plačni sistem;
  • Odgovornost delavca in ukrepanja delodajalca.
KOMU JE SEMINAR NAMENJEN?

Seminar je celostno in praktično naravnan in kot tak uporaben vsem odgovornim osebam za urejenost kadrovskih zadev pri delodajalcu ter tistim, ki jih tematika zanima (pravnikom v podjetjih, direktorjem velikih in srednje velikih delovnih organizacij, direktorjem kadrovskih služb ter računovodjem in računovodskim servisom ter študentom).
 
SEMINAR BO VODILA:

http://www.gzdbk.si/media/img/dogodki/Predavatelji/Nina_20161221.jpg

 Predavateljica, Nina GLOBOČNIK

Odvetnica Nina Globočnik se pretežno ukvarja z delovnim in gospodarskim pravom, pokriva pa tudi ostala pravna področja. Pred samostojno odvetniško kariero je več let pridobivala neposredne izkušnje kot direktorica pravne službe na Gospodarski zbornici Slovenije in na Združenju delodajalcev Slovenije. Pri tem je tudi neposredno sodelovala pri pripravi zakonodajnih izboljšav na delovno pravnem področju in iskanju praktičnih možnosti njenih zavezancev. Je tudi avtorica številnih strokovnih prispevkov. Ker znanja nikoli ni držala le zase, redno predava na različnih simpozijih, seminarjih in konferencah. Njena predavanja temeljijo na primerih iz prakse, kar jim daje posebno in uporabno vrednost.

KOTIZACIJA: 
. člani GZS Območne zbornice Koroška: 120,00 € + DDV na udeleženca, plačilo 146,40 €.
. nečlani:  150,00 € + DDV na udeleženca,  plačilo 183,00 €. 

Kotizacijo vplačajte pred pričetkom delavnice na poslovni račun Gospodarske zbornice Slovenije  številka SI56 0292 4001 7841 495, sklic 00 3010 + matična številka podjetja.

PRIJAVE:
Prijave sprejemamo do 27.1.2017 do 12.00 ure na e-naslov oz.koroska@gzs.si, do istega dneva tudi odjave, sicer se kotizacija zaračuna v celoti oziroma je ne vračamo.

Vabimo vas, da izkoristite možnost izobraževanja v regiji in se nam pridružite! 

Pripete datoteke

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.