Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Brezplačno izvozno svetovanje, Dravograd, 15.5.2017

Lokacija: prostori GZS Območne zbornice Koroška, Koroška 47 v Dravogradu
Datum: 15. maj  2017 od 9.00 ure dalje

Vsem, ki želite prodreti na trg Avstrije ali Nemčije oziroma želite povečati svoj delež na teh trgih, nudij  GZS Območna zbornica Koroška  brezplačno in neobvezno individualno svetovanje, v sredo,15. maja  2017 od 9.00 ure dalje, v prostorih GZS Območne zbornice Koroška, Koroška 47 v Dravogradu.

Svetoval vam bo mag. Miran Breznik, izkušeni svetovalec na področju izvoza in internacionalizacije. V zadnjih 20 letih je pomagal pri odpiranju izvoznih trgov številnim znanim slovenskim in tujim podjetjem (www.exportsupport.at).
Med drugim je tudi dolgoletni svetovalec ABA (Austrian Business Agency), prve kontaktne točke za tuja podjetja, ki želijo v Avstriji ustanoviti lastno družbo.
Prvo svetovanje obsega  informativni pogovor o običajih in navadah, ki veljajo na nemško govorečih trgih, o prvih korakih na področju izvoza, o tržnih strukturah na ciljnem trgu, ipd..

Prijave:
Predhodne prijave so obvezne, saj je potrebno pred svetovanjem izpolniti krajši vprašalnik ter določiti točno uro vašega prihoda. Vaše prijave pričakujejo na e naslov: oz.koroska@gzs.si.

Dodatne informacije: Območna zbornica Koroška, e-naslov: oz.koroska@gzs.si, telefon 02 87 23 250.

Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.