Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Delavnica 30 načinov, kako imeti več časa

DELAVNICA 30 NAČINOV, KAKO IMETI VEČ ČASA 

V današnji družbi je organizacija časa ključnega pomena, da lahko v tej obilici informacij in s pomočjo različnih pripomočkov svoja dela in naloge sploh pravočasno opravite. Če ste pri delu neorganizirani, potem pogosto zamujate s poročili, imate nered na svoji pisalni mizi in težko najdete iskane dokumente, ob vsem tem pa vam čas jemljejo še e-pošta, telefonski klici ter sodelavci, ki vam predajajo dodatne naloge. Če želite uspešno krmariti med vsemi zadanimi nalogami in v odnosih do sodelavcev, potem si morate organizirati svoj čas. To je sicer preprosto, vendar se morate tega lotiti resno in odločno. Pospravite pisalno mizo, postavite sistem datotek, organizirajte svojo e-pošto in omejite klice. Delegirajte naloge in si postavite urnik s prioritetami ter vztrajajte pri organizaciji svojega časa. Izkoristite sestanke za produktivno delo in si za zahtevne naloge zagotovite dovolj časa brez motenj. Bodite skopi s časom, a prijazni z ljudmi. Tako vam bo uspelo narediti več v krajšem času in sodelavci vam bodo sledili. 

DELAVNICA JE NAMENJENA VSEM,

·       ki imate preveč nalog in premalo časa
·       ki želijo svoj čas bolje izkoristiti
·       ki vodijo sodelavce
·       ki si želijo, da bi dan imel 30 ur 

KORISTI DELAVNICE:

·       naučili se boste upravljati s svojim časom
·       obvladovali boste aktivnosti po vašem urniku
·       vzpostavili boste red v svojem delovnem okolju
·       postavili si boste lasten sistem organizacije dela in časa
·       v svoje delo boste vključevali sodelavce (pomoč in delegiranje
·       imeli boste več časa, ker boste naredili več v krajšem času 

IZVAJALEC:

  

Delavnico bo izvedel Matic Kadliček, univ. dipl. psih. Specializiran je za razvoj kadrov v gospodarstvu in je med prvimi slovenskimi nosilci certifikata EuroPSY za organizacijsko psihologijo, ki ga izdaja Evropsko združenje psiholoških društev (EFPA). Podjetjem, vodstvom in vodjem svetuje, jih izobražuje ter vpeljuje učne centre ter druga orodja za uspešno vodenje in razvoj zaposlenih s področja »mehkih« veščin, psihološkega ocenjevanja, coachinga, načrtovanja nasledstev, napredovanj in premestitev, diagnostike delovnih okolij (delovno zadovoljstvo, zavzetost, klima, kultura, energija, pripadnost in vrednote), mentoriranja ter »on-boardinga«.

Trenutno služi drugi mandat kot predsednik Sekcije za psihologijo dela in organizacij pri Društvu psihologov Slovenije (DPS), je eden izmed ustanovnih članov Slovenskega coaching združenja (SCZ) ter je član delovne skupine za pripravo Zakona o psihološki dejavnosti. Vsa leta je tudi zavzet mentor študijske in supervizirane prakse bodočih in novo diplomiranih psihologov.
Več o predavatelju, Maticu Kadličku, in o vsebini delavnice si lahko ogledate na http://www.akademijaznanja.si/30-nacinov-kako-imeti-vec-casa/ 

KRAJ IN ČAS:

Sreda, 11. oktober 2017 od 10.00 do 14.00 ure 
v prostorih GZS Območne zbornice Koroška, Koroška 47 v Dravogradu. 

KOTIZACIJA:
  • člani GZS Območne zbornice Koroška: 80,00 € + DDV na udeleženca, plačilo  97,60 €.
  • nečlani:  110,00 € + DDV na udeleženca,  plačilo  134,20 €. 

Kotizacijo vplačajte pred pričetkom seminarja na poslovni račun Gospodarske zbornice Slovenije  številka SI56 0292 4001 7841 495, sklic 00 3010 + matična številka podjetja. 

PRIJAVE:
Prijave sprejemamo do 9.10.2017 do 12.00 ure na e-naslov oz.koroska@gzs.si, do istega dneva tudi odjave, sicer se kotizacija zaračuna v celoti oziroma je ne vračamo.


Vabimo vas, da se nam pridružite!

Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.