Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Brezplačni individualni informativni dan za poslovanje v Avstriji

BREZPLAČNI INDIVIDUALNI INFORMATIVNI DAN ZA POSLOVANJE V AVSTRIJI

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudimo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Razgovori bodo potekali

v torek, 14. novembra 2017, od 9.00 ure dalje,
v prostorih GZS Območne zbornice Koroška , Koroška 47 v Dravogradu.

Prvo svetovanje obsega  informativni pogovor o običajih in navadah, ki veljajo na trgu sosednje Avstrije, o prvih korakih na področju izvoza, o razmerah na ciljnem trgu, itd..
Svetovalca boste lahko osebno vprašali, kaj vas najbolj zanima, kot npr. posebnosti poslovanja v Avstriji, kako ustanoviti podjetje, podružnico, kakšna je davčna zakonodaja, na kaj morate biti pozorni pri sklepanju pogodb,…
Informativni dan je ena izmed možnosti, ki jih nudi GZS Območna zbornica Koroška  za pospeševanje sodelovanja s podjetji v sosednji Avstriji.

Svetoval vam bo član Slovenske gospodarske zveze iz Celovca mag. Miran Breznik, svetovalec z dolgoletnimi izkušnjami na področju izvoza in internacionalizacije. Gre za svetovalno podjetje z mednarodnimi izkušnjami, ki je že številnim slovenskim podjetjem pomagalo pri vstopu na nemškogovoreče trge  in nudilo tudi podporo pri ustanovitvi  podjetja v Avstriji. 

Za mala in srednje velika podjetja je odpiranje tujih trgov zelo oteženo, zato žal mnoga podjetja ne koristijo tržnih priložnosti, ki se jim ponujajo v tujini. Svetovalec mag.  Miran Breznik nudi pomoč  tudi pri iskanju novih poslovnih partnerjev in potencialnih strank v Avstriji in Nemčiji.

Predhodne prijave so obvezne, saj je potrebno pred svetovanjem izpolniti krajši vprašalnik (v prilogi) ter določiti točno uro vašega prihoda.

Vaše prijave pričakujemo najkasneje do petka, 10.11.2017 do 12.00 ure na e-naslov oz.koroska@gzs.si.

 

Vljudno vabljeni!

Pripete datoteke

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.