Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Vodenje za kakovostno rast - Več energije - več talentov, Dravograd, 9.5.2018

Vodenje za kakovostno rast

Več energije - več talentov 

 

»Vodje prihodnosti lahko postanejo le tisti, ki so  stalno pripravljeni na  nove izzive,  vseživljenjsko učenje ter nenehno obnavljanje osebnih kompetenc.  (Danijela Brečko) 

NAMEN:
Vodenje je  v prvi vrsti delo z ljudmi. Zagotovo ste že slišali, da ljudje ne zapuščajo organizacij, ljudje zapuščajo vodje. V obdobju, ko se organizacije soočajo s primanjkljajem dobrih kadrov  je kakovost vodenja  zelo pomembna za pridobivanje  in zadrževanje zavzetih zaposlenih.
Program  Vodenje za kakovostno rast temelji  na spoznanju, da so vodje tisti, ki ustvarjajo zmagovalno energijo v timih in organizacijah kot tudi na dejstvu, da več energije kot premore organizacija, več premore tudi  talentov oz. zavzetih zaposlenih. 

CILJI USPOSABLJANJA IN IZOBRAŽEVANJA:

Po  usposabljanju bodo vodje

  • spretno prilagajali strategije in  stil vodenja konkretnim situacijam
  • skrbno gospodarili z energijo  timov in organizacij
  • izboljšali učinkovitost
  • zagotavljali kakovostno rast organizacije

 

 

 PROGRAM:

  • Gradniki kakovostne  rasti  organizacije
  • Od motivacije in zavzetosti do zmagovalne energije
  • Strategije vodenja za dvig  zavzetosti in energije
  • Vodja in njegova osebna energija 

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN:
Program je namenjen managerjem, direktorjem, vodjem  na vseh ravneh vodenja, kadrovskim strokovnjakom in   vsem, ki se pri svojem delu soočajo s pomanjkanjem motivacije in zavzetosti zaposlenih.      

DODATNA VREDNOST ZA UDELEŽENCE PROGRAMA: 
Vsi udeleženci programa pridobijo paket 
OE-Freemium –  analizo organizacijske energije, ki  vam pove, kakšna je v vaši organizaciji cona udobja. 
Več na 
www.organizacijska-energija.si 

PREDSTAVITEV IZVAJALKE PROGRAMA:


Dr. Danijela Brečko je od leta 2015 izvršna direktorica pri Sofosu, Inštitutu za izobraževalni management.  Doktorirala je na Filozofski fakulteti v Ljubljani, kjer si je predhodno pridobila  znanstveni magisterij na področju osebnega razvoja odraslih. Poslovna znanja si je pridobivala v sklopu dodatnih izobraževanj kot je General Management Program, ki ga je zaključila na IECD Bled.   Vodstene veščine je v praksi gradila v vlogi direktorice Planeta GV, ki ga je vodila 15 let. Področje vodenja zadnji dve leti razvija tudi kot docentka na MLC- Fakulteti za management in pravo.
Je avtorica   preko 200 znanstvenih in strokovnih člankov  za slovenske in tuje  strokovne revije in  avtorica 7 strokovnih knjig. Več kot 20 let deluje v praksi poslovnega izobraževanja in svetovanja.  Redno tudi raziskuje področje  ravnjana z ljudmi pri delu (HRM). Izsledke raziskav  objavlja v reviji HRM, časnikih Financah, Dnevniku, Delu kot tudi na strokovnih  konferencah (HRM konferenca,  Slovenska konferenca o kakovosti, Slovenski kadrovski kongres...) Od leta 2016 vodi nacionalni projekt Organizacijska energija.
Je članica  Združenja  Manager,  ustanovna članica  Slovenskega coaching združenja  in članica  Združenja moderatorjev Slovenije. 

REFERENCE INŠTITUTA SOFOS:
Zavarovalnica Triglav, Cankarjev dom –  Ciklus predavanj o pozitivni psihologiji, Center za izobraževanje v pravosodju, Združenje Manager,  Bolnišnical Novo mesto,  GKN Driveline d.d., Zdravstveni dom Maribor, Zdravstveni dom Lendava,  Onkološki inštitut, RTV  Slovenia, POP TV, Planet GV, Doba fakulteta, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani, NLB,  Ministrstvo za delo Albanija,  Dom starejših občanov  Antona Benedika Radovljica,  SNT, Mercator, Merkur,  Zavod za zaposlovanje Slovenija, Lions klub Forum Ljubljana, Lions klub Zagorje, Lions klub Vrhnika,  Elles Slovenija,  ŠCID - Študijski center za industrijsko demokracijo, Marche…
Več na www.sofos.si 

KRAJ IN ČAS:
Sreda, 9. maj 2018 od 10.00 do 14.00 ure v prostorih GZS Območne zbornice Koroška, Koroška 47 v Dravogradu.

KOTIZACIJA:

  • člani GZS Območne zbornice Koroška: 85,00 € + DDV na udeleženca, plačilo  103,70 €.
  • nečlani:  128,00 € + DDV na udeleženca,  plačilo 156,16 €. 

Kotizacijo vplačajte pred pričetkom seminarja na poslovni račun Gospodarske zbornice Slovenije  številka SI56 0292 4001 7841 495, sklic 00 3010 + matična številka podjetja. 

PRIJAVE:
Prijave sprejemamo do 7.5.2018 do 12.00 ure na e-naslov oz.koroska@gzs.si, do istega dne tudi odjave, sicer se kotizacija zaračuna v celoti oziroma je ne vračamo.

Vabimo vas, da se nam pridružite!


Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.