Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Konferenca GoDigital - Podatki in umetna inteligenca

Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital - Podatki in umetna inteligenca, ki bo 19. novembra v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Umetna inteligenca igra vedno večjo vlogo v naših življenjih in ima ključno vlogo pri optimizaciji poslovnih procesov, povečanju dodane vrednosti izdelkov in storitev. Po mnenju strokovnjakov bo umetna inteligenca v prihodnosti najbolj pomembna in prebojna tehnologija v poslovnem svetu ter motor rasti konkurenčnosti gospodarstva,zato ni presenetljivo, da so številna podjetja v umetni inteligenci že prepoznala velik potencial.

Konferenca bo povezala poglede vodilnih analitskih hiš o svetovnih trendih in gibanjih, vidik in usmeritve Evropske komisije, ponudnike rešitev in podjetja, ki so že začela z uvajanjem umetne inteligence v poslovne procese.

Konferenca je namenjena direktorjem podjetij, direktorjem informatike in digitalne transformacije ter drugim vodilnim kadrom, ki se ukvarjajo z razvojem podjetja, proizvodnje, marketinga in prodaje ter drugih poslovnih funkcij.

V Sloveniji bomo gostili vodilne mislece z globalnimi pogledi in priporočili:

Emily Mansfield, glavna ekonomistka pri The Economist Intelligence Unit bo pojasnila kako bo umetna inteligenca preoblikovala gospodarstvo, industrijo in družbo. Predstavila bo izsledke študije, ključne kazalnike uvajanja in največje strateške izzive, s katerimi se soočajo vodstveni delavci v podjetjih. Ključni sporočilo raziskave je, da bodo odločitve, ki jih danes sprejemamo, odločilno vplivale na življenje in uspešnost gospodarstva v prihodnosti.

Pawel Bialka, izvršni partner podjetja Gartnerna Poljskem, bo predstavil kako napredna podjetja v svoje poslovne procese že uvajajo umetno inteligenco in kakšen vpliv bo imela na njihovo uspešnost ter predlagal nekaj priporočil za uspešen začetek uvajanja.

Eric Badiqué, svetovalec za umetno inteligenco pri GD CONNECT, Evropski komisiji, pa bo predstavil strategijo Evropske komisije za pospešen razvoj in uvajanje umetne inteligence, instrumente, s katerimi bomo to dosegli ter spregovoril o tem, kako zagotoviti etično in zaupanja vredno uporabo umetne inteligence.

 

 

Izkoristite zgodnjo prijavo! Vsi, ki se bodo do 5.11. 2019 prijavili na konferenco GoDigital, bodo prejeli darilo, knjigo Kai -Fu Leea z naslovom VELESILI UMETNE INTELIGENCE- Kitajska, Silicijeva dolina in novi svetovni red.


Prijave so že odprte!Kotizacija: 150 EUR + ddv

 

S kodo KGZ_GODIGITAL lahko člani GZS Koroške gospodarske zbornice pridobite 50% popust na kotizacijo!

Več o konferenci
Prijava

Se vidimo na konferenci GoDigital 2019!

Podatki in umetna inteligenca – Motor za rast konkurenčnosti gospodarstva

torek, 19. november, od 8.30 do 16. ure, Brdo pri Kranju

Organizator konference je Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT horizontalna mreža v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo.

ORGANIZATOR

SOORGANIZATOR

ZLATI PARTNER

PARTNER

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.