Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Projekt POLET: Vabilo na e-izobraževanja


VABILO NA E-IZOBRAŽEVANJA

 

Zaradi trenutnih razmer v povezavi z epidemijo COVID-19 smo prilagodili način izobraževanj v okviru projekta »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)« in za vas trenutno pripravljamo nabor e-izobraževanj, ki odpirajo nove možnosti za učinkovit prenos znanja in pomembnih informacij.

 

Vljudno vas vabimo na sledeča e-izobraževanja v mesecu JUNIJU 2020:

 

9. izobraževanje (modul I) z naslovom:

»Komunikacija: Kako opolnomočiti zaposlene v težki situaciji«

 

Četrtek 4.6.2020 ob 11:00 – 12:00

 

·        Z nami bo psihologinja Julija Peklar, Izobraževalno raziskovalni inštitut Ljubljana.

·        Izobraževanje o komunikaciji in medosebnih odnosih na delovnem mestu je razdeljeno na 3 dele, ki se bodo razvrstili v prihodnjih tednih.

·        Tokratno e-izobraževanje bo prvo od treh in bo posvečeno komunikaciji na delovnem mestu v kriznih razmerah.

·        Predavateljica bo predstavila kaj se dogaja s posameznikom v času kriznih razmer, kakšne odzive lahko pričakujemo od zaposlenih po vrnitvi na delo, kaj ima komunikacija pri vsem tem in kaj lahko na delovnem mestu v medosebnih odnosih pričakujemo v prihodnje. Čas bo tudi za odgovore na vaša zastavljena vprašanja.

 

 

9. izobraževanje (modul II) z naslovom:

»Interna komunikacija – ustvarjanje pozitivne kulture na delovnem mestu«

 

Petek 12.6.2020 ob 11:00 – 12:00

 

·        Z nami bo psihologinja Julija Peklar, Izobraževalno raziskovalni inštitut Ljubljana.

·        Tokratno e-izobraževanje bo drugo od treh in bo posvečeno internemu komuniciranju in ustvarjanju pozitivne kulture na delovnem mestu.

·        Predavateljica bo predstavila principe uspešnega internega komuniciranja, zakaj je pozitivna kultura v podjetju najboljša naložba za prihodnost in kaj pomeni konstruktiven konflikt. Čas bo tudi za odgovore na vaša zastavljena vprašanja.

 

UDELEŽBA:

Izobraževanja se naj udeleži vsaj ena oseba iz posameznega podjetja, vabljeni pa tudi vaši sodelavci, ki jih tematika zanima.

 

Omejitev glede prijav na posamezno podjetje NI!

Vabimo tudi podjetja, ki ste potrdila interes za sodelovanje v II. sklopu izvajanja projekta.

 

PRIJAVE:


·        9. izobraževanje (modul I): »Komunikacija: Kako opolnomočiti zaposlene v težki situaciji« - link za prijavo TUKAJ.

·        9. izobraževanje (modul II): »Interna komunikacija – ustvarjanje pozitivne kulture na delovnem mestu« - link za prijavo TUKAJ

 

Prijave zbiramo do enega dneva pred dogodkom.

 

 VEČ O E-IZOBRAŽEVANJU:

E-izobraževanje bo potekalo preko aplikacije MS Teams. Za sodelovanje na e-izobraževanju potrebujete računalnik z internetno povezavo, mikrofonom, brskalnikom Google Chrome ALI nameščeno aplikacijo MS Teams.

Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na e-izobraževanju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Veselimo se vašega sodelovanja,

mag. Aleksandra Gradišnik, l.r.
direktorica GZS Koroške gospodarske zbornice

 

 

 

 

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.