Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Trenutno stanje in priložnosti za digitalizacijo slovenskega gospodarstva v okviru nove finančne perspektive EU 2021-2027

TRENUTNO STANJE IN PRILOŽNOSTI ZA DIGITALIZACIJO SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA V OKVIRU NOVE FINANČNE PERSPEKTIVE EU 2021-2027

 

Vas zanima nov finančni okvir Digitalna Evropa? Kako lahko podjetje / raziskovalec izkoristi podporno okolje DIGI-SI za dvig konkurenčnosti na domačem in tujem trgu? Kakšne ugodnosti prinaša članstvo v digitalnem inovacijskem stičišču? Želite spoznati praktične primere oprijemljivih rezultatov naših članov? 

Povezavo do dogodka vam bomo posredovali dan prej. Dogodek je BREZPLAČEN, prijava na dogodek pa obvezna in bo odprta do 14.4.2021 do 12. ure.

Na dogodku bomo partnerji konzorcija digitalnih inovacijskih stičišč DIGI-SI skupaj s predstavniki Evropske komisije, evropske platforme FUNDUNGBOX, MGRT, MJU, SPIRIT Slovenije, SPS ter GZS predstavili priložnosti za financiranje projektov, pridobivanje nepovratnih sredstev ter načrtovane aktivnosti in programe podpornega okolja, ki bodo pospešili digitalno preobrazbo malih in srednjih podjetij v Sloveniji v naslednjem finančnem obdobju. Pokazali vam bomo kako lahko tudi mikro podjetje z našo pomočjo uresniči svojo vizijo in doseže globalen preboj z koriščenjem storitev digitalnega podpornega okolja.

Trenutno stanje in priložnosti za digitalizacijo slovenskega gospodarstva v okviru nove finančne perspektive EU 2021-2027 vam bomo predstavili v četrtek, 15. aprila 2021, ob 9. uri.

PRIJAVA NA DOGODEK

Program dogodka najdete TUKAJ.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.