Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Seminar: OBVLADOVANJE STRESA ZA OSEBNO IN POSLOVNO RAST

OBVLADOVANJE STRESA ZA OSEBNO IN POSLOVNO RAST Koroška gospodarska zbornica

Spoštovani,

 

Vabimo vas na seminar na temo;

OBVLADOVANJE STRESA ZA OSEBNO IN POSLOVNO RAST

ki ga organizira Koroška gospodarska zbornica v sodelovanju z ZDS.

Seminar bo potekal na sedežu Koroške gospodarske zbornice, Koroška cesta 47, Dravograd. 20.4.2022, od 11.00 do 14.00 ure.

Z nam bo strokovnjakinja z dolgoletnimi izkušnjami Florence Maria Bratuž.

Vedno več se govori o duševnem zdravju na delovnem mestu. Ne moremo si več zatiskati oči, da sta izgorelost in depresija poklicni bolezni 21. stoletja. Zaposleni nimajo več moči. 

Christina Maslach, vodilna raziskovalka izgorelosti v svetu, je opredelila izgorelost kot psihološki sindrom, ki se izraža kot ČUSTVENO IZČRPANOST.

Zaradi čustvenega stresa plitko dihamo, kar pripelje do energijskih blokad v telesu, katere lahko sčasoma občutite kot bolečine v telesu. Anksioznost, stres in depresija so bolezni, ki pogosto prizadenejo ljudi s čustveno preobčutljivostjo. Takšna situacija poglablja konflikte (ali ustvarja nove), ustvarjalnost in delovna energija padeta, fokus zaposlenega se iz dela preusmeri na njegove čustvene in zdravstvene izzive in to vpliva na vzdušje celotne organizacije.

S preprostimi načini za izboljšanje zdravja, počutja in kakovosti življenja zaposlenim omogočite spoznanje, da recept do zadovoljnega življenja ni v tem, da se stresu in travmi izogibamo/izognemo, temveč v tem, da se naučimo, kako se z njima spoprijeti in ojačati/okrepiti svoje telesne in duševne sposobnosti, da nam stres ali travmatična izkušnja ‘‘ne pride do živega’‘ in da ne zbolimo, temveč v polnosti izkoristimo svoj potencial.

VSEBINA SEMINARJA

- osnovno razumevanja čustev

- kako stres uporabite za razvoj psihofizične kondicije

- kako priti do notranje motivacije za delo, ki ga opravljate

- kako razvijanje čustvenih kompetenc pomembno vpliva na dolgoročni prispevek k organizacijski klimi in kulturi

- predstavitev prve pomoči za sproščanje čustvenih napetosti in spremembe omejujočih prepričanj

Florence Maria Bratuž  ima bogate izkušnje iz vodenja prodaje in regije iz avtomobilske industrije ter svetovanja. V preteklosti je delovala na naslednjih področjih: prodaja, vodenje prodaje v družinskem podjetju, področno vodenje poslovalnic uvoznika, upravljanje z odnosi s strankami, skrb za zadovoljstvo kupcev, prodajna trenerka in vodja poslovalnice. Te izkušnje so jo pripeljale do vloge predavatelja, motivacijsko/inspiracijskega trenerja in coacha za dobre medsebojne odnose.

 

Prosimo potrdite vašo udeležbo na seminarju do 18.4.2022 na koroska.gz@gzs.si

za vse informacije smo vam na voljo na tel. številki 041 205 002 ali po mailu koroska.gz@gzs.si. 

 

S spoštovanjem, 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.