Koroška gospodarska zbornica

Novice


Vabilo: Poslovanje v Združenih arabskih emiratih in državah arabskega polotoka

Vabilo-arabski svet Koroška gospodarska zbornica

V A B I L O

Spoštovani;

 

Regijske gospodarske zbornice v okviru Gospodarske zbornice Slovenije pričenjamo s pripravo skupnih, vseslovenskih dogodkov, namenjenih širši javnosti – našim članom. Prvega v nizu dogodkov pripravljamo na Primorski gospodarski zbornici, namenjen pa je internacionalizaciji in spoznavanju mnogim skrivnostnega in malo znanega tržišča, ki pa se v zadnjih letih hitro odpira in sodi med najbolj dinamične globalne trge.

 

Naslovili smo ga »Poslovati v Združenih arabskih emiratih in državah arabskega polotoka«. Naša spletna gosta bosta predstavnika organizacije SABC - Slovensko arabski poslovni svet in sicer Luka Velepič, predsednik SABC in Karin Pečelin, generalna sekretarka SABC.

 

Ključne teme dogodka:

 

1.     Expo2020 in Slovenija na svetovni razstavi

2.     ZAE: Predstavitev države, gospodarstva, trgov, zunanje trgovine, blagovne menjave s Slovenijo in tujih neposrednih investicij

3.     Poslovanje in poslovne priložnosti v ZAE ter državah arabskega polotoka 

4.     Predstavitev in aktivnosti SABC - Slovensko arabskega poslovnega sveta

5.     Zakonodaja in ustanovitev podjetja v ZAE

6.     Q&A / Vprašanja in odgovori

 

Odkrivanje potencialov šarmantnih, a obenem zahtevnih trgov arabskega polotoka bo trajalo največ uro in pol. Zato vas vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 21. aprila 2022 ob 10.00 uri.

 

Kotizacija za udeležbo na dogodku znaša 60 EUR + DDV za člane Regijskih gospodarskih zbornic (člane GZS) in 90 EUR + DDV za vse ostale.

 

TRR za vplačilo kotizacije: SI56 2900 0005 2198 758, odprt pri Unicredit banki. Pripis: SABC 21.4.2022!

 

Prijave sprejemamo preko spletne prijavnice https://forms.gle/PnsDfFwwFkDG16dbA, do srede 20.4.2022 do 13.00 ure. Prijava je tako veljavna in dokončna.

Spletno povezavo na dogodek boste vsi udeleženci prejeli dan pred webinarjem na vaš e-naslov.

 

*Organizator webinarja je Primorska gospodarska zbornica, soorganizatorji pa so vse ostale Regijske gospodarske zbornice.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.