Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Spletne predstavitve potencialnih partnerjev za evropske projekte z Bio (SC2) področja

    Obveščamo vas, da v primeru, da iščete partnerje za sodelovanje pri prijavi evropskih projektov s področij

    Arhiv: Brezplačne razglednice in plakati za promocijo zdravja

    Izdali smo promocijske razglednice in plakate za promocijo zdravja na delovnem mestu.

    Arhiv: Prenos v živo: Pametna specializacija

    Vse zainteresirane obveščamo, da je današnji dogodek možno spremljati v živo preko spleta. Za ogled preko spleta je potrebna registracija na povezavi http://s4.mitv.si. Po dogodku bo na istem spletnem mestu na voljo video posnetek.

    Arhiv: Čas je za rast in poslovni razvoj

    Zaupajte svoje načrte UniCredit Bank, da bomo skupaj raziskali možnosti za njihovo uresničitev s kratkoročnimi ali dolgoročnimi krediti, s strukturiranimi oblikami financiranja za kompleksne finančne projekte, z lizing financiranjem opreme ali osnovnih sredstev ali s pomočjo sredstev evropskih strukturnih skladov. Pri širjenju poslovanja vam pridemo nasproti s fleksibilnimi rešitvami, prilagojenimi vašim potrebam, ter vam v času nizkih obrestnih mer ponujamo fiksne obrestne mere za lažje načrtovanje vaših kreditnih obveznosti in obvladovanje rizika potencialnega dviga obrestnih mer v prihodnosti.

    Arhiv: INFORMATIVNI DAN SKUPNEGA RAZISKOVALNEGA SREDIŠČA EVROPSKE KOMISIJE (JRC EC)

    Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Skupno raziskovalno središče Evropske Komisije v novembru organizirata informativni dan Skupnega raziskovalnega središča na temo spodbujanja sodelovanja s slovenskimi deležniki.

    Arhiv: Objavljene so predstavitve z informativnega dne Obzorje 2020, ki je potekal na GZS (9. in 12. oktobra 2015)

    Na Gospodarski zbornici Slovenije je v dveh dneh (petek, 9. oktober in ponedeljek, 12. oktober) informativni dan Obzorje 2020 o Delovnih programih za leti 2016-2017 poslušalo preko 400 udeležencev, kjer je svoje znanje delilo 15 Nacionalnih kontaktnih oseb, kakor tudi predstavnika Evropske Komisije, dr. Neville Reeve iz Generalnega direktorata za raziskave in inovacije, ter dr. Patrik Kolar, vodja oddelka na direktoratu za bioekonomijo. Mednarodna gostja dr. Marina Martinez-Garcia pa je udeležence seznanila s podpornimi strukturami (inicitaivami, platformami,...), ki lahko vplivajo na vsebino delovnih programov. Predstavitve so na voljo TUKAJ

    Arhiv: Informativni dan Marie Sklodowska-Curie actions (Obzorje 2020) - povezovanje znanosti in gospodarstva

    Vljudno vas vabimo na Informativni dan Marie-Sklodowska-Curie Actions (Obzorje 2020) - povezovanje znanosti in gospodarstva, ki ga organizira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v sodelovanju z Evropsko komisijo in Gospodarsko zbornico Slovenije. Dogodek bo potekal 20. oktobra 2015 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, namenjen pa je podjetjem in raziskovalcem.

    Arhiv: 6. 10. 2015: Kako dobiti naročila v projektih EBRD?

    EBRD vsako leto razpiše več milijard EUR javnih naročil. Zakaj ne bi bili med dobavitelji blaga in storitev tudi vi? V Slovenijo prihaja strokovnjak za javna naročila iz Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD)!

    Arhiv: sept. 2015 - feb. 2016: 12 DEJAVNIKOV INOVIRANJA

    Kako lahko organizacija živi in diha z inovacijskim načinom dela, da lahko v celoti uresniči svoje ustvarjalne potenciale? Izobraževanje 12 dejavnikov inoviranja bo v 20-ih srečanjih vodjem pomagala razumeti, zakaj je razvijanje inovacijskih postopkov v podjetju večplastna zadeva, in kako jo lahko vsakdo dejavno in uspešno doseže.

    Arhiv: Kongres javnega naročanja

    Uradni list RS vas vabi na 4. strokovno srečanje naročnikov in ponudnikov v postopkih javnega naročanja, ki bo letos 22. in 23. septembra 2015, v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Članom GZS nudijo 5–odstotni popust za prijave do 8. 9. 2015.