Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Predlog Pravilnika o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v stanovanjskih in drugih stavbah z več posameznimi deli

  Na spletnih straneh Ministrstva za infrastrukturo je objavljen predlog Pravilnika o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v stanovanjskih in drugih stavbah z več posameznimi deli. Pripombe zbiramo do vključno 19.08.2016, na zpn@gzs.si

  Arhiv: 17. srečanje nepremičninskih organizacij

  17. srečanje nepremičninskih organizacij Velenje, petek 09.09.2016

  Arhiv: Poročilo o izobraževalnem seminarju: Strokovno vzdrževanje stavb – skrb dobrega upravnika, Ljubljana, 18.05.2016

  Združenje upravnikov nepremičnin pri Zbornici za poslovanje za nepremičninami je v sodelovanju z Elektrotehniško zvezo Slovenije in Slovenskim združenjem za požarno varnost pripravilo in izvedlo po našem mnenju, pa tudi po rezultatih anketnega vprašalnika, koristen izobraževalni seminar za vse, ki se ukvarjajo z upravljanjem nepremičnin. Objavljamo rezultate ankete o zadovoljstvu udeležencev in foto utrinke.

  Arhiv: Strokovno vzdrževanje stavb - skrb dobrega upravnika

  Arhiv: Strokovno vzdrževanje stavb - skrb dobrega upravnika

  Izobraževalno delavnico: Strokovno vzdrževanje stavb - skrb dobrega upravnika bomo izvedli v sredo 18. maja 2016. Podrobno bomo obdelali: vzdrževanje stavb, električne inštalacije, strelovode, vzdrževanje dvigal, zaščito pred požarom ter varovanje in videonadzor. Udeleženci prejmejo publikacijo Elektrotehniške zveze Slovenije: Upravljanje stavb in električna varnost.

  Arhiv: ZPN E-novice št. 11/2016

  Objavljamo število 11/2016

  Arhiv: Stališča, predlogi in priporočila ZOP h gradivu "Razvoj metod ocenjevanja vrednosti nadomestil ob umeščanju prostorskih ureditev javnega pomena v prostor"

  Na posvetu o ''Vrednotenju nepremičnin v postopkih razlastitev za potrebe gospodarske javne infrastrukture'', ki ga je dne 16.03.2016 na GZS organiziralo Združenje ocenjevalskih podjetij ZPN, so bila sprejeta STALIŠČA, PREDLOGI IN PRIPOROČILA h gradivu »Razvoj metod ocenjevanja vrednosti nadomestil ob umeščanju prostorskih ureditev javnega pomena v prostor« Več >>

  Arhiv: Program dela ZPN za obdobje 2016-2019

  Upravni odbor ZPN je na svoji 4. seji, dne 24.03.2016, med drugim sprejel Program dela ZPN za obdobje 2016-2019.

  Arhiv: Odgovori na vprašanja o delitvi stroškov toplote in ukrepih za energetsko sanacijo

  ZUN-Združenje upravnikov nepremičnin je 17. februarja organiziralo strokovni posvet o delitvi stroškov toplote in ukrepih za izboljšanje energetske učinkovitosti večstanovanjskih stavb. Pred in na samem strokovnem posvetu je bilo izpostavljenih precej vprašanj, na katera pa na samem posvetu ni bilo mogoče v celoti odgovoriti. Na ZPN smo vsa vprašanja zbrali in v sodelovanju z Ministrstvom za infrastrukturo nanje tudi pisno odgovorili.

  Arhiv: Delitev stroškov in obračun toplote - ne zamudite priložnosti

  Na sredinem strokovnem posvetu Združenja upravnikov nepremičnin smo zbrali prave strokovnjake, ki vam bodo predstavili in odgovorili na vsa vprašanja v zvezi s Pravilnikom o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v večstanovanjskih stavbah, ter vas seznanili z razpisi in ukrepi za izboljšanje energetske učinkovitosti večstanovanjskih stavb.

  Arhiv: E-novice ZPN, 12.02.2016

  E-novice ZPN, 12.02.2016