Novice | Page 2
GZS

Arhiv: Baza slovenskih izvoznikov za promocijo na tujih trgih

Je vaše podjetje že vključeno v bazo SLOEXPORT? Vpišite se ali pa posodobite že obstoječ vnos podatkov!

Arhiv: Izzivi motivacije zaposlenih v času negotovosti

Arhiv: Vabilo na dvostranske sestanke med podjetji in raziskovalci

GZS tudi letos sodeluje pri so-organizaciji vnaprej načrtovanih dvostranskih sestankov med raziskovalci in podjetniki z mednarodno udeležbo v okviru 13. Mednarodne konference o prenosu tehnologij (ITTC, International Technology Transfer Conference) (http://ittc.ijs.si/).

Arhiv: Aktualni razpisi na področju elektronskega poslovanja, krepitve blagovnih znamk na tujih trgih in digitalne transformacije

V času epidemije COVID-19 izvajanje razpisov za pridobitev nepovratnih sredstev ni zastalo. Še vedno je na voljo precej razpisov, na katerih lahko podjetja pridobijo nepovratna sredstva. Večina med njimi je bila sicer objavljena že pred epidemijo, vendar gre bolj ali manj za večletne razpise z roki prijav vsako leto. Z aktualnimi razpisi, ki bodo na voljo to jesen, se boste lahko seznanili na seminarju, ki bo v četrtek 3.9.2020 ob 9.00 v prostorih GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana E. Dogodek bo hkrati potekal tudi preko spletne platforme ZOOM.

Arhiv: Anketa o poslovanju gospodarstva po koncu epidemije

Z anketo bomo ocenili, ali so sprejeti ukrepi ustrezni in kakšne napovedi in pričakovanja imajo naše članice. Pri anketi jamčimo za anonimnost, zbrane odgovore pa bomo javno predstavili, oceno in predloge pa uporabljali pri zastopanju interesov gospodarstva.

Arhiv: Anketa o razmerah v gospodarstvu in ukrepih #PKP1

Pred vami je anketa, s katero ocenjujemo razmere v slovenskem gospodarstvu. Nanjo so že odgovorili predstavniki večjih slovenskih podjetij. Vabimo tudi druge, da z odgovorom na anketo prispevate k čim natančnejši oceni o razmerah v slovenskem gospodarstvu in o uporabi posameznih ukrepov, ki so z »megazakonom« že na voljo.

Arhiv: V času NEGOTOVOSTI poslujte VARNO z brezplačno uporabo aplikacije EBONITETE

Da bo v teh časih varnost vašega poslovanja še večja, vam v sodelovanju s partnerskim podjetjem PRVA BONITETNA AGENCIJA, d.o.o. stopamo naproti in vsem novim uporabnikom omogočamo pridobitev dostopa za brezplačno uporabo sodobne bonitetne aplikacije EBONITETE.SI do 31. 5. 2020.

Arhiv: Webinar: Digitalni marketing - obvladajte svojo strategijo globalno!

EXPEDIRE Izvozna akademija vas vabi, da se nam pridružite na brezplačnem spletnem seminarju Digitalni marketing - obvladajte svojo strategijo globalno!

Arhiv: Poslovni tek troj, Bled, 24.maj 2019

Gospodarska zbornica Slovenije, kot častni pokrovitelj, vabi na že 13. Poslovni tek trojk, ki bo v petek, 24.maja 2019, popoldan na Bledu.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v februarju 2019

Video pregled najzanimivejših aktivnosti Gospodarske zbornice Slovenije v februarju 2019. Vabimo vas k ogledu video pregleda najzanimivejših aktivnosti Gospodarske zbornice Slovenije v mesecu januarju 2019.