GZS

Arhiv: GES 2019 - Globalni podjetniški vrh, z naslovom "Prihodnost zdaj", Haag 4. in 5. 6.2019

Če ste slovenski podjetnik ali start-up z naložbeno pripravljenimi projekti, ki si želijo mednarodno uveljavitev, je GES 2019 - Globalni podjetniški vrh, z naslovom "Prihodnost zdaj", Haag 4. in 5. junija, vaša priložnost, da poiščete sredstva vlagateljev, se povežete s potencialnimi investitorji in se udeležite seminarjev z nekaterimi najbolj inovativnimi vlagatelji na svetu, vodilnimi miselnimi voditelji, podjetniki in vladni uradniki.

Arhiv: Vavčerji 2019 - 2023

Javni sklad za podjetništvo je objavil javni poziv za zaščito patentov, modelov in znamk ter za pridobitev certifikatov gospodarskim družbam, samostojnim podjetnikom ali zadrugam, z namenom spodbuditve njihove rasti, konkurenčnosti ter tržnega položaja.

Arhiv: Anketa o uvajanju poslovne odličnosti

Arhiv: Startup weekend v Kamniku

Gospodarska zbornica Slovenije, vodilni partner projekta SPOT Osrednjeslovenska regija, v sodelovanju s KIKštarterjem iz Kamnika vabi na BREZPLAČEN startup weekend, 30. nov. – 2. dec. 2018.

Arhiv: POSLOVNE PRILOŽNOSTI V AFRIKI

Vljudno vabljeni na letno srečanje »Skupine za Afriko«, ki se bo odvijalo v sredo, 7. novembra 2018 od 13. do 15. ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani, dvorana C v 1. nadstropju.

Arhiv: Se birokraciji v gradbeništvu obetajo boljši časi ?

Napovedujejo se spremembe na področju Gradbenega zakona, ki naj bi po zagotovilu Ministrstva za okolje in prostor prinesel boljše pogoje za investitorje.

Arhiv: Javni poziv za sofinanciranje sistematičnega razvoja poslovne odličnosti podjetij v letih 2018 in 2019

Javni poziv za sofinanciranje sistematičnega razvoja poslovne odličnosti podjetij v letih 2018 in 2019