Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: eLICITACIJA v praksi za gospodarno naročanje, Dravograd, 24.9.2014

 
Popust za člane GZS!

 

 

GZS Območna zbornica Koroška vas v sodelovanju s poslovno – informacijsko hišo Hermes d.o.o. vabi na uporabniško demonstracijo inovacije*


»eLICITACIJA v praksi«
ZA GOSPODARNO NAROČANJE

ki bo v sredo 24. septembra 2014, ob 12. uri, 
v predavalnici GZS Območne zbornice Koroška, Koroška cesta 47,Dravograd

* Hermesova programska rešitev eLICITACIJA za gospodarno naročanje ter optimizacijo oddaje naročil je po izboru strokovne komisije za ocenjevanje inovacij pri GZS, Območni zbornici Posavje, prejemnica srebrnega priznanja na Najboljše inovacije regije Posavje za leto 2013.

Programska rešitev eLICITACIJA je poslovna rešitev oziroma novo programsko orodje na slovenskem trgu za optimizacijo nabavnega procesa ter gospodarno naročanje. Gre za t.i. obrnjeno elektronsko dražbo s ciljem izbora najboljšega ponudnika ter doseženimi prihranki v času in denarju.

eLICITACIJA je elektronski sistem, kjer se srečata ponudba in povpraševanje. Namenjena je vsem nabavnim referentom in odgovornim osebam, ki se pogosto ukvarjajo z izborom ponudnikov in oddajo naročil v gospodarstvu oziroma z javnim naročanjem malih vrednosti v javnem sektorju.

Izkušnje namreč kažejo, da lahko s tovrstnim licitiranjem pri manjših naročilih do 5 tisoč € dosežemo od 5 do 20 % znižanje cene predmeta nabave, pri zelo velikih nakupih pa tudi 30 % in več.

VSEBINSKI POUDARKI

  • Priprava razpisa, izbira in povabilo potencialnih dobaviteljev ter najava licitacije
  • Potek in zaključevanje licitacije z izborom zmagovalne ponudbe
  • Priprava poročil o izboru in obveščanje udeležencev
  • Koristi za uporabnike s prihranki v času in denarju

STROKOVNA IZVAJALCA

Aleksander Gelb, direktor Hermes d.o.o.
Janez Stare, svetovalec poslovnih rešitev Hermes d.o.o.

KOTIZACIJA IN PRIJAVE

  • člani GZS Območne zbornice Koroška: BREZPLAČNO
  • nečlani: 10,00 € + DDV na udeleženca, za plačilo 12,20 €

Kotizacijo vplačajte pred pričetkom seminarja na poslovni račun Gospodarske zbornice Slovenije številka 02924-0017841495, sklic 3010 + matična številka podjetja.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma najkasneje do ponedeljka, 22.9.2014 do 12. ure na e naslov oz.koroska@gzs.si, do istega dneva tudi morebitne odjave, sicer se kotizacija zaračuna v celoti oziroma je ne vračamo.

Vljudno vabljeni!


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.