Koroška gospodarska zbornica

Novice


KORONAVIRUS

Spoštovani! Zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa je delo GZS Koroške gospodarske zbornice organizirano izključno preko digitalnih kanalov. Prosimo, da nam pošljete vsa vaša vprašanja na spodaj navedene e-naslove.


Predlagamo, da se zaradi nujnosti digitalnega potrjevanja javnih listin čim prej vključite v e-sistem potrjevanja COO obrazcev preko essCert (potrdila o poreklu blaga in potrjevanje drugih listin). 

 

Postopek ni zahteven, potrjen obrazec boste natisnili sami, vsa navodila pa so na povezavi: https://www.gzs.si/skupne_naloge/javna_pooblastila/vsebina/Potrdila-o-poreklu-blagaV priponki prilagamo tudi Navodila za uporabo programa essCERT. Za pomoč se lahko prav tako obrnete na spodaj navedene kontakte na Oddelku javnih listin ali na Koroško gospodarsko zbornico na e- mail: marija.cresnik@gzs.si ali koroska.gz@gzs.si .

 

Vloge rešujemo po vrstnem redu prejema. Če potrebujete kakšno informacijo oziroma stanje v kateri se nahaja vaša zadeva, vas vljudno prosimo, da nam pošljete elektronsko sporočilo. 

 

Za potrebe dokazovanja višje sile pri poslovanju s tujino na GZS člani brezplačno pridobite potrdilo. Oddelek javnih listin pri GZS lahko članom GZS pomaga pri dokazovanju v razmerju do svojih poslovnih partnerjev obstoja okoliščin višje sile zaradi razglašene epidemije COVID-19 v Republiki Sloveniji.Potrdilo izdaja oddelek Javnih listin GZS, izključno v Ljubljani, tako da vse zahteve v zvezi z izdajo potrdila s prilogami naslovite na e-nasloveva.zontar@gzs.si ali irena.simendic@gzs.si ali bostjan.perger@gzs.si.Potrdilo lahko izdamo v slovenskem ali angleškem jeziku.

 

Do nadaljnjega v prostorih GZS Koroške gospodarske zbornice ne bomo dosegljivi. 

Za vse informacije, vezane na koronavirus, smo vam lahko v pomoč na ažurni spletni na povezavi GZS: https://www.gzs.si/koronavirus

 

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.