Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: KORONAVIRUS

Spoštovani! Zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa je delo GZS Koroške gospodarske zbornice organizirano izključno preko digitalnih kanalov. Prosimo, da nam pošljete vsa vaša vprašanja na spodaj navedene e-naslove.


Predlagamo, da se zaradi nujnosti digitalnega potrjevanja javnih listin čim prej vključite v e-sistem potrjevanja COO obrazcev preko essCert (potrdila o poreklu blaga in potrjevanje drugih listin). 

 

Postopek ni zahteven, potrjen obrazec boste natisnili sami, vsa navodila pa so na povezavi: https://www.gzs.si/skupne_naloge/javna_pooblastila/vsebina/Potrdila-o-poreklu-blagaV priponki prilagamo tudi Navodila za uporabo programa essCERT. Za pomoč se lahko prav tako obrnete na spodaj navedene kontakte na Oddelku javnih listin ali na Koroško gospodarsko zbornico na e- mail: marija.cresnik@gzs.si ali koroska.gz@gzs.si .

 

Vloge rešujemo po vrstnem redu prejema. Če potrebujete kakšno informacijo oziroma stanje v kateri se nahaja vaša zadeva, vas vljudno prosimo, da nam pošljete elektronsko sporočilo. 

 

Za potrebe dokazovanja višje sile pri poslovanju s tujino na GZS člani brezplačno pridobite potrdilo. Oddelek javnih listin pri GZS lahko članom GZS pomaga pri dokazovanju v razmerju do svojih poslovnih partnerjev obstoja okoliščin višje sile zaradi razglašene epidemije COVID-19 v Republiki Sloveniji.Potrdilo izdaja oddelek Javnih listin GZS, izključno v Ljubljani, tako da vse zahteve v zvezi z izdajo potrdila s prilogami naslovite na e-nasloveva.zontar@gzs.si ali irena.simendic@gzs.si ali bostjan.perger@gzs.si.Potrdilo lahko izdamo v slovenskem ali angleškem jeziku.

 

Do nadaljnjega v prostorih GZS Koroške gospodarske zbornice ne bomo dosegljivi. 

Za vse informacije, vezane na koronavirus, smo vam lahko v pomoč na ažurni spletni na povezavi GZS: https://www.gzs.si/koronavirus

 

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.