Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Projekt Polet: Poženimo telo v gibanje

Aktualne novice projekta Polet

Arhiv: Za novega predsednika GZS izvoljen Tibor Šimonka

Člani Skupščine Gospodarske zbornice Slovenije so na e-seji 5. maja za predsednika GZS za naslednje mandatno obdobje izvolili Tiborja Šimonko. Mandat nastopi 28. maja.

Arhiv: Webinar: Davčne pasti opravljanja dela v Avstriji

Slovenska podjetja, ki z napotenimi delavci opravljajo storitve v Avstriji, se lahko hitro znajdejo v davčnih in finančnih pasteh, še posebej, če pred začetkom opravljanja storitev niso uredila vse potrebne dokumentacije. Na pobudo SGZ Celovec vabljeni na brezplačni webinar na temo urejanja dokumentacije in upoštevanih stroškov ter plač za napotene delavce.

Arhiv: Projekt NAPREJ - Novičke maj 2021

V okviru projekta Naprej vas v prilogi seznanjamo z aktualnimi novicami.

Arhiv: Kaj in kako inovirati ter kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na »Razpis za najboljše inovacije v letu 2021«, s predstavitvijo dobre prakse o širjenju kulture inovativnosti

Spoštovani, vabimo vas na spletni dogodek Kaj in kako inovirati ter kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na »Razpis za najboljše inovacije v letu 2021«, s predstavitvijo dobre prakse o širjenju kulture inovativnosti v podjetju TPV AUTOMOTIVE d.o.o.", preko aplikacije Teams.

Arhiv: Projekt Polet: Obnovimo našo Zemljo

Aktualne novice projekta Polet

Arhiv: Projekt Polet: Poskrbimo za varstvo in zdravje na delovnem mestu

Aktualne novice projekta Polet

Arhiv: Projekt Polet: Spletni posvet Kako biti v redu z Aljošo Bagolo

Projekt POLET, katerega namen je s pomočjo razvoja in implementacije inovativnega celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih doseči večjo osveščenost in boljšo informiranost delodajalcev in zaposlenih ter boljšo usposobljenost delodajalcev za izvajanje ukrepov na tem področju, vključuje in združuje podjetja iz kohezijske regije Vzhodna Slovenija in delodajalske organizacije – Združenje delodajalcev Slovenije, Gospodarsko zbornico Slovenije, Štajersko gospodarsko zbornico in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije. Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Pokrovitelj projekta je Janez Cigler Kralj, minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Arhiv: Predstavitev predlogov za reorganizacijo in debirokratizacijo procesov Ministrstva za okolje in prostor (MOP)

V sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor vas vabimo na spletno predstavitev predlogov za reorganizacijo in debirokratizacijo procesov Ministrstva za okolje in prostor (MOP).

Arhiv: Sodelovanje na svetovni razstavi EXPO 2020 Dubaj

Med oktobrom 2021 in aprilom 2022 bo Dubaj središče svetovnega dogajanja. Na rekordni izvedbi svetovne razstave EXPO se bo predstavilo več kot 190 držav, njihove paviljone in razstavne prostore pa bo obiskalo skupaj več kot 25 milijonov obiskovalcev.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.