Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: DIGITALNI SESTANKI KOROŠKA – LJUBLJANA

Izberite krajšo pot za sestanek na GZS – omogočamo med-regionalno povezovanje na GZS

Arhiv: Prvi koraki k digitalni transformaciji podjetja in osredotočanju na kupca, Dravograd, 4.4.2019

Vabimo vas, da se nam pridružite na interaktivni delavnici za direktorje, vodje marketinga in prodaje ter vse, ki jim je pomembno komuniciranje s strankami in pridobivanje novih potencialnih kupcev.

Arhiv: Projekt Naprej - Novičke februar 2019

Novičke projekta Naprej

Arhiv: 2. Gospodarski forum Koroške: POVEZUJEMO KOROŠKO, 15. marec 2019

Vljudno vabimo člane GZS Koroške gospodarske zbornice na drugi Gospodarski forum Koroške, ki izpostavlja pomen povezovanja za razvojno naravnanost koroškega gospodarstva: POVEZUJEMO KOROŠKO. Forum se bo odvijal v petek, 15. marca 2019, od 12.00 do 15.00 ure na Kopah, v Centru Kope.

Arhiv: Nacionalna konferenca 55+ Za večjo zaposlenost generacije 55 plus

Rezervirajte si čas! Nacionalna konferenca 55+ Za večjo zaposlenost generacije 55 plus v sredo, 27. marca 2019, od 9. do 14. ure, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A

Arhiv: EMBALAŽA: kdo so zavezanci in kaj morajo vedeti?, Dravograd, 19.3.2019

S 1.1.2019 vstopajo v veljavo nove obveznosti zavezancev, ki dajejo na trg manj kot 15.000 kg embalaže letno. Vabljeni, da se nam pridružite na strokovnem seminarju!

Arhiv: Spletni seminar KAKO USPEŠNO PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS ZA PRIZNANJA GZS ZA INOVACIJE 2019?

Spletni seminar, na katerem boste podrobno seznanjeni z vsemi novostmi letošnjega razpisa in pomembnimi podrobnostmi, ki vam bodo v pomoč, da boste svojo inovacijo kar najuspešneje prijavili.

Arhiv: Kako prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS za inovacije 2019 in kako uspešno prijaviti ter voditi razvojne projekte?, Dravograd, 5.3.2019

Tokratni dogodek bo namenjen predstavitvi razpisa za inovacije, v nadaljevanju pa bo sledilo predavanje na temo uspešne prijave in vodenja razvojnih projektov. Predavanje bo osnovano na večletnih izkušnjah predavatelja z nacionalnimi in mednarodnimi razpisi ter razvojnimi projekti.

Arhiv: RAZPIS - INOVACIJE V KOROŠKI REGIJI 2019

Vljudno vabimo inovatorje Koroške, da se tudi letos prijavite na razpis GZS Koroške gospodarske zbornice. Razpis je odprt do vključno ponedeljka, 15.4.2019.

Arhiv: Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET) - Podaljšan rok za prijave

Podaljšujemo rok prijave in vas vabimo k sodelovanju v projektu »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)«, ki ga Združenje delodajalcev Slovenije v sodelovanju s partnerji, Gospodarsko zbornico Slovenije, Štajersko gospodarsko zbornico in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, izvaja od oktobra 2018, pridobilo pa ga je na Javnem razpisu za sofinanciranje projektov podaljševanja delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.