Novice | Page 17
GZS

Arhiv: Baza slovenskih izvoznikov za promocijo na tujih trgih

Je vaše podjetje že vključeno v bazo SLOEXPORT? Vpišite se ali pa posodobite že obstoječ vnos podatkov!

Arhiv: Izzivi motivacije zaposlenih v času negotovosti

Arhiv: Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19) PONOVNO ODPRT

Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19) PONOVNO ODPRT! Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov digitalizacije prodajnih poti na tujih trgih ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih ciljni skupini mikro, malih in srednje velikih podjetij s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.

Arhiv: Start-up vikend

Javna agencija SPIRIT Slovenija v okviru letošnjega javnega poziva 'JP MLADI 2020/2021' financira tudi aktivnost »Start-up vikend«, ki se bo odvijal v mesecu avgustu, in sicer 24., 25. in 26. 8. 2020.

Arhiv: Še do 1.6. je čas za oddajo IZJAVE za temeljni dohodek in oprostitev prispevkov

Še do 1.6. je čas za oddajo IZJAVE za temeljni dohodek in oprostitev prispevkov

Arhiv: Še slab teden časa za oddajo obračunov DDPO in DohDej za leto 2019

Še slab teden časa za oddajo obračunov DDPO in DohDej za leto 2019

Arhiv: FURS: Rok za oddajo REK-1 obrazcev za izplačane plače in nadomestila za marec 2020 je podaljšan do 15.5.2020

FURS sporoča, da sprememb v zvezi z interventnimi ukrepi, potrebnih za izvedbo koriščenja interventnih ukrepov pri obračunu plač, določeni delodajalci še niso uspeli implementirati v programskih podporah za oddajo REK-1 obrazcev, zato se rok za oddajo teh obrazcev podaljšuje na 15. 5. 2020.

Arhiv: Poenostavitev eDavkov za zakonite zastopnike podjetij

Poenostavitev eDavkov za zakonite zastopnike podjetij