Novice | Page 16
GZS

Arhiv: 1. Dan slovenskega lesarstva

Premierni nacionalni strokovni dogodek slovenske lesne industrije z naslovom: LES – NAŠA ZELENA PRIHODNOST

Arhiv: Anketa za prenovo portala spot.gov.si

Spoštovani podjetniki, podjetja, poslovni subjekti - uporabniki portala eVEM (SPOT)! Na Ministrstvu za javno upravo so pristopili k tehnološki in vsebinski prenovi portala SPOT (eVEM), ki je namenjen hitremu in enostavnemu poslovanju poslovnih subjektov z državo.

Arhiv: Vabilo na brezplačno virtualno konferenco , 13. oktober 2020, podpora malim in srednje velikim podjetjem v mednarodni trgovini - pot k okrevanju po pandemiji

Podpora malim in srednje velikim podjetjem v mednarodni trgovini - pot k okrevanju po pandemiji

Arhiv: Uporabniki davčnih blagajn, pozor!

Uporabnikom davčnih blagajn se bo v novembru začela iztekati veljavnost namenskih digitalnih potrdil za davčno potrjevanje računov (veljavnost poteče po 5 letih).

Arhiv: Baza slovenskih izvoznikov za promocijo na tujih trgih

Je vaše podjetje že vključeno v bazo SLOEXPORT? Vpišite se ali pa posodobite že obstoječ vnos podatkov!

Arhiv: Izzivi motivacije zaposlenih v času negotovosti

Arhiv: Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19) PONOVNO ODPRT

Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19) PONOVNO ODPRT! Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov digitalizacije prodajnih poti na tujih trgih ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih ciljni skupini mikro, malih in srednje velikih podjetij s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.

Arhiv: Start-up vikend

Javna agencija SPIRIT Slovenija v okviru letošnjega javnega poziva 'JP MLADI 2020/2021' financira tudi aktivnost »Start-up vikend«, ki se bo odvijal v mesecu avgustu, in sicer 24., 25. in 26. 8. 2020.

Arhiv: Še do 1.6. je čas za oddajo IZJAVE za temeljni dohodek in oprostitev prispevkov

Še do 1.6. je čas za oddajo IZJAVE za temeljni dohodek in oprostitev prispevkov