Koroška gospodarska zbornica

Novice


9. kongres podjetništva

Ne zamudite edinstvene priložnosti za mreženje, izmenjavo znanj in izkušenj z uspešnimi podjetniki. Pridružite se nam v odličnem okolju Avditorija Portorož.

Razpis GZS za najboljše inovacije Koroške je odprt

Vrhunske strategije prepričevanja (moč pogajanja) ali Kako prepričati prepričanega

Delavnica temelji na osnovi psihologije prodaje, tehnikah vrhunskega prepričevanja ter prodajnih strategij in uspešnega vzpostavljanja odnosa s stranko ter uporabi hipnotičnih vzorcev pri komunikaciji.

Kako pridobiti in zadržati kupce (obdržati osebni kontakt v času digitalizacije)

Vstopamo v čas, kjer se spreminja način, kako pridobivamo in ohranjamo kupce. Digitalizacija je prinesla številne izzive, a hkrati tudi neprecenljive priložnosti za gradnjo trdnih odnosov s strankami. Naša delavnica, z naslovom "Kako pridobiti in zadržati kupce (obdržati osebni kontakt v času digitalizacije)", je zasnovana tako, da vas opremi s ključnimi znanji in strategijami za uspešno navigacijo skozi to spremenljivo krajino. Skupno za B2B in B2C je, da digitalizacija omogoča podjetjem, da so bolj agilna, odzivna in usmerjena v stranke. Podjetja, ki uspešno integrirajo digitalne strategije v svoje prodajne procese, bodo bolje opremljena za soočanje z nenehno spreminjajočimi se tržnimi zahtevami in bodo lažje izkoristila priložnosti, ki jih prinaša digitalna doba.

Zimski dan in kulinarični večer GZS

Vabljeni na zimski dan GZS in kulinarični večer

Seminar: POREKLO BLAGA

Seminar Poreklo blaga

Spremembe Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1D)

Na seminarju bodo natančno in predvsem praktično predstavljene vse spremembe Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1D). Kakšne so novosti, kako jih implementirati v praksi in kako te novosti vplivajo na ostale pravice in obveznosti iz delovnega razmerja ter na že vzpostavljene kadrovske sisteme. Na seminarju bo odgovorjeno tudi na vsa vaša konkretna vprašanja.

Davčni obračun in letno poročilo za leto 2023

Davčni obračun in letno poročilo za leto 2023

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.