Združenje kovinskih materialov in nekovin

Novice


Arhiv: Gradiva s posveta o Programu ravnanja z odpadki

Gradiva z delovnega posveta o Programu ravnanja z odpadki v organizaciji GZS, Službe za varstvo okolja in Zbornice komunalnega gospodarstva v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor

Arhiv: PROGRAM RAVNANJA Z ODPADKI - program delovnega posveta

GZS, Služba za varstvo okolja in Zbornica komunalnega gospodarstva, vas v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor vljudno vabimo na predstavitev programa ravnanja z odpadki, ki ga na podlagi Uredbe o odpadkih pripravlja MOP.

Arhiv: Prenos v živo: Pametna specializacija

Vse zainteresirane obveščamo, da je današnji dogodek možno spremljati v živo preko spleta. Za ogled preko spleta je potrebna registracija na povezavi http://s4.mitv.si. Po dogodku bo na istem spletnem mestu na voljo video posnetek.

Arhiv: Poslovna pričakovanja 2015

Arhiv: Konferenca Izzivi reciklažne industrije v Sloveniji

Vabimo vas, da se udeležite Prve problemske konference o reciklažni industriji kot resni alternativi izkoriščanju naravnih virov pri različnih vrstah surovin.

Arhiv: Kakšno bo letošnja bera gospodarstva

Kakšna bodo gospodarska gibanja v letu 2014? Kako jih ocenjujete vi, v vašem podjetju?

Arhiv: Želite vzgojiti lasten perspektiven kader?

Arhiv: Anketa: Inšpekcijski nadzor

GZS na povabilo Inšpekcijskega sveta, ki deluje v okviru Ministrstva za notranje zadeve, sodeluje pri zbiranju informaciji

Arhiv: Vprašalnik European Economic Survey 2014

Rezultati ankete bodo primerjani in vključeni v skupno poročilo evropskih zbornic Eurochambres - skozi vaše oči bo prikazan položaj in ocene slovenskih podjetij glede pričakovanj za letošnje in prihodnje leto. Analizo z rezultati bomo objavili tudi v glasilih SKEP GZS.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.