Združenje kovinskih materialov in nekovin

Novice


Arhiv: Metalurški tehnik – nov šolski program na Ravnah na Koroškem in v Slovenski Bistrici

Leto 2016 prinaša mladim pred izbiro svoje šolske in poklicne poti edinstveno novost med srednješolske izobraževalne programe v Sloveniji, možnost vpisa v program Metalurški tehnik.

Arhiv: Vabilo k predstavitvi podjetja v spletni katalog Združenja kovinskih materialov in nekovin

Vabimo vas k predstavitvi podjetja v spletni katalog Združenja kovinskih materialov in nekovin, ki bo namenjen predstavitvi končnih proizvodov in storitev podjetij s področja dejavnosti, širši javnosti. Katalog bo predstavljal temeljno promocijsko gradivo Združenja kovinskih materialov in nekovin z namenom promocije podjetij, ki združujejo članstvo v Združenju.

Arhiv: Aneks k tarifni prilogi h Kolektivni pogodbi za dejavnosti pridobivanja in predelave nekovinskih rudnin Slovenije

Aneks k tarifni prilogi h Kolektivni pogodbi za dejavnosti pridobivanja in predelave nekovinskih rudnin Slovenije, (UL RS, št. 4/2016, z dne 22.1.2016, stran 585).

Arhiv: Gradiva s posveta o Programu ravnanja z odpadki

Gradiva z delovnega posveta o Programu ravnanja z odpadki v organizaciji GZS, Službe za varstvo okolja in Zbornice komunalnega gospodarstva v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor

Arhiv: PROGRAM RAVNANJA Z ODPADKI - program delovnega posveta

GZS, Služba za varstvo okolja in Zbornica komunalnega gospodarstva, vas v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor vljudno vabimo na predstavitev programa ravnanja z odpadki, ki ga na podlagi Uredbe o odpadkih pripravlja MOP.

Arhiv: Prenos v živo: Pametna specializacija

Vse zainteresirane obveščamo, da je današnji dogodek možno spremljati v živo preko spleta. Za ogled preko spleta je potrebna registracija na povezavi http://s4.mitv.si. Po dogodku bo na istem spletnem mestu na voljo video posnetek.

Arhiv: Poslovna pričakovanja 2015

Arhiv: Konferenca Izzivi reciklažne industrije v Sloveniji

Vabimo vas, da se udeležite Prve problemske konference o reciklažni industriji kot resni alternativi izkoriščanju naravnih virov pri različnih vrstah surovin.

Arhiv: Kakšno bo letošnja bera gospodarstva

Kakšna bodo gospodarska gibanja v letu 2014? Kako jih ocenjujete vi, v vašem podjetju?

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.