GZS

Arhiv: 54 nemških podjetij kliče slovenske dobavitelje

Gospodarska zbornica Slovenije kot član mreže Enterprise Europe Network v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico, soorganizira dogodek Slovenski dobavitelj 2016 in pomaga pri iskanju slovenskih dobaviteljev za 54 nemških podjetij iz različnih panog.

Arhiv: Zbornično zrcalo: marec 2016

Arhiv: Anketa Gospodarska pričakovanja 2016-2017

Vabimo vas, da sodelujete v kratki anketi Gospodarska pričakovanja 2016-2017.

Arhiv: Poziv za primere dobrih praks

Študija, ki promovira evropsko sodelovanje med univerzami in gospodarstvom

Arhiv: Januarja upočasnjena rast porabe električne energije v industriji

Januarja smo že trinajsti mesec zapored beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako obdobje leto nazaj. Tokrat je bila z 2,1% znatno skromnejša kot je bila decembrska (8,6%).

Arhiv: Mednarodni informativni dan Obzorje 2020 vesolje in delavnica o sodelovanju na področju vesoljske znanosti in tehnologije

Vljudno vabljeni k registraciji na enega najpomembnejših mednarodnih dogodkov na področju Obzorja 2020 - Vesolje v letu 2016, ki ga skupaj s projektom COSMOS in Evropsko komisijo, EEN ter partnerji v Sloveniji organiziramo v Ljubljani od 19. do 20. aprila 2016 v prostorih GZS.

Arhiv: Junckerjev sklad

Nove smernice

Arhiv: Mikrokrediti - vloge do petka

Ponovno vas obveščamo, da se prvi rok za prijavo na razpis P7 2016 – Mikrokrediti za mikro in mala podjetja počasi približuje. mikrokrediti vloge do petka

Arhiv: Decembra nadaljevanje visoke rasti porabe električne energije v industriji

Decembra smo že dvanajsti mesec zapored beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako obdobje leto nazaj. S 8,6% je bila rast večja kot je bila novembrska (7,4%).