Novice | Page 49
GZS

Arhiv: PREDLOG ZAKONA O VAJENIŠTVU – JAVNA RAZPRAVA

Preko e-demokracije je odprta javna razprava o predlogu Zakona o vajeništvu. Pristojno ministrstvo je določilo rok za oddajo pripomb 19. avgust 2016.

Arhiv: Posodobite vaše podatke v bazi Sloexport

Izkoristite odlično priložnost za predstavitev vašega podjetja in vaših proizvodov/storitev svetovni poslovni javnosti ter navezavo stikov z novimi poslovnimi partnerji

Arhiv: Aprila smo beležili rahlo rast porabe električne energije v industriji

V aprilu smo po dveh zaporednih padcih spet beležili rast porabe električne energije v industriji, ki je znašala skromnih 0,6% glede na enako obdobje lani. Marca smo še beležili 1,3% padec. Toda neposredni uporabniki so tako kot že v vseh letošnjih mesecih tudi v aprilu beležili padec porabe, ki je znašal 3,7%, marca pa je padec znašal 8,3%.

Arhiv: Poslovni tek trojk

Arhiv: Zbornično zrcalo: april 2016

Arhiv: Marca smo ponovno beležili padec porabe električne energije v industriji

V marcu smo drugič zapored beležili padec porabe električne energije v industriji, ki je znašal 1,3% glede na enako obdobje lani. Tudi februarja smo beležili enak padec.

Arhiv: Spletni prenos: 4. simpozij o zdravem življenjskem slogu: Zdrava delovna mesta za vse generacije

Pričenja se evropska kampanja Zdravo delovno okolje 2016 - 2017.

Arhiv: 54 nemških podjetij kliče slovenske dobavitelje

Gospodarska zbornica Slovenije kot član mreže Enterprise Europe Network v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico, soorganizira dogodek Slovenski dobavitelj 2016 in pomaga pri iskanju slovenskih dobaviteljev za 54 nemških podjetij iz različnih panog.