Novice | Page 46
GZS

Arhiv: Histerija?

Pred nekaj dnevi smo na Gospodarski zbornici Slovenije podelili nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke.

Arhiv: Spoznajte prejemnike 49. Nagrad GZS

Nagrado GZS je doslej prejelo 328 gospodarstvenikov in 25 gospodarstvenic. Tokratni nagrajenci prihajajo iz 5 slovenskih regij in 4 dejavnosti.

Arhiv: Video: Utrinki s podelitve 49. Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke

GZS je 6. marca že 49. podelila Nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke kot priznanje tistim gospodarstvenikom, ki že vrsto let uspešno vodijo svoja podjetja. Nagrajencev je 6, prihajajo pa iz 5 slovenskih regij in 4 dejavnosti. Odlični nagrajenci, odlična podelitev, fajn vzdušje! Nekaj te atmosfere smo ujeli tudi v video utrinke.

Arhiv: Podeljeni gospodarski oskarji

Ljubljana, 6. marca 2017 – 6 gospodarstvenikov iz 5 slovenskih regij / 4 dejavnosti je prejelo Nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je nagrado podelila že 49-ič kot priznanje gospodarstvenikom za njihovo večletno uspešno vodenje podjetja.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v februarju 2017

Arhiv: Poziv za sodelovanje slovenskih MSP v programu E!nnoVest

Mednarodna EUREKA mreža je oblikovala program E!nnoVest, katerega cilj je izboljšanje zavedanja MSPjev o investicijski ponudbi, njihove kvalitete in stopnje njihove investicijske pripravljenosti in po drugi strani promocija MSPjev mednarodnim investitorjem.

Arhiv: 5 razlogov proti jurišu na plače

Zakaj juriš na plače ni ne korekten, ne pregleden in ne pameten?

Arhiv: Turistična konferenca 2017, 6. marec 2017 Hotel Grand, Kopaonik

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Srbije ter s podporo Sveta za regionalno sodelovanje in Evropsko podjetniško mrežo, 6.marca 2017 v Grand hotelu na Kopaoniku, organizira regionalno konferenco 'Skupni turistični produkt jugovzhodne Evrope.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v januarju 2017

Arhiv: V decembru smo po novembrskem padcu ponovno beležili rast porabe električne energije v industriji

Po novembrskem padcu porabe električne energije v industriji (-2,2%) smo v decembru ponovno beležili rast, ki je znašala 4,5% glede na enako obdobje lani.