Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: EMBALAŽA: kdo so zavezanci in kaj morajo vedeti?, Dravograd, 19.3.2019

S 1.1.2019 vstopajo v veljavo nove obveznosti zavezancev, ki dajejo na trg manj kot 15.000 kg embalaže letno. Vabljeni, da se nam pridružite na strokovnem seminarju!

Arhiv: GOSPODARSKA SLIKA KOROŠKE REGIJE ZA LETO 2018

Prva gospodarska slika regije za leto 2018

Arhiv: Spletni seminar KAKO USPEŠNO PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS ZA PRIZNANJA GZS ZA INOVACIJE 2019?

Spletni seminar, na katerem boste podrobno seznanjeni z vsemi novostmi letošnjega razpisa in pomembnimi podrobnostmi, ki vam bodo v pomoč, da boste svojo inovacijo kar najuspešneje prijavili.

Arhiv: Kako prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS za inovacije 2019 in kako uspešno prijaviti ter voditi razvojne projekte?, Dravograd, 5.3.2019

Tokratni dogodek bo namenjen predstavitvi razpisa za inovacije, v nadaljevanju pa bo sledilo predavanje na temo uspešne prijave in vodenja razvojnih projektov. Predavanje bo osnovano na večletnih izkušnjah predavatelja z nacionalnimi in mednarodnimi razpisi ter razvojnimi projekti.

Arhiv: RAZPIS - INOVACIJE V KOROŠKI REGIJI 2019

Vljudno vabimo inovatorje Koroške, da se tudi letos prijavite na razpis GZS Koroške gospodarske zbornice. Razpis je odprt do vključno ponedeljka, 15.4.2019.

Arhiv: Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET) - Podaljšan rok za prijave

Podaljšujemo rok prijave in vas vabimo k sodelovanju v projektu »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)«, ki ga Združenje delodajalcev Slovenije v sodelovanju s partnerji, Gospodarsko zbornico Slovenije, Štajersko gospodarsko zbornico in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, izvaja od oktobra 2018, pridobilo pa ga je na Javnem razpisu za sofinanciranje projektov podaljševanja delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Arhiv: Redno srečanje Sekcije Zbornice računovodskih servisov Koroške, Dravograd, 6.2.2019

Redno srečanje Sekcije Zbornice računovodskih servisov Koroške

Arhiv: Projekt NAPREJ - novice januar 2019

V okviru projekta Naprej vas v prilogi seznanjamo z aktualnimi novicami.

Arhiv: Naj bom (ali sem še) normiranec ali ne?, Dravograd, 6.2.2019

Vabimo vas na delavnico, katere tema so prednosti in slabosti, ki jih prinaša sistem »NORMIRANSTVA«, razlike med ugotavljanjem davčne osnove kot razlike med dejanskimi prihodki in odhodki oz. z upoštevanjem normiranih odhodkov - davčni obračun 2018.

Arhiv: 3. razvojna os - Izjava za javnost GZS Koroške gospodarske zbornice

3. razvojna os - Izjava za javnost GZS Koroške gospodarske zbornice

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.