Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Inovativna dejavnost mora postati del kulture podjetja

    Ustvarjalnost, kreativnost in inovativnost je treba spodbujati v vseh procesih, na vseh ravneh delovanja. Za podjetje, ki želi izboljševati svojo konkurenčnost, so inovacije vseh vrst nujnost. Tega se zaveda tudi GZS, ki pod blagovno znamko »Inovativna Slovenija« pokriva celoten proces podpore inovativnosti. V okviru tega je tudi podelitev priznanj najboljšim inovacijam. Na Dnevu inovativnosti 20. septembra bodo tako podeljena nacionalna priznanja GZS za najboljše inovacije.

    Arhiv: Tehnologija ni dovolj. Poznati moramo ljudi.

    GZS bo v torek, 20. septembra, že dvajsetič podelila nacionalna priznanja za najboljše inovacije. Ob tej priložnosti GZS v sodelovanju s Kompetenčnim centrom za design management (KCDM) pred podelitvijo nagrad pripravlja konferenco o vlogi in spodbujanju design inovacij.

    EVROPSKI OBRAMBNI SKLAD 2022 - Informativni dan

    Javni razpis za podjetništvo - B Energetika MSVP 2022
    Arhiv: Javni razpis - Podpora zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški trajnostni in krožni transformaciji poslovanja v letih 2022–2025

    Arhiv: Javni razpis - Podpora zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški trajnostni in krožni transformaciji poslovanja v letih 2022–2025

    Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (v nadaljevanju Javna agencija Spirit) je v petek 05. 08. 2022 v Uradnem listu objavila Javni razpis Podpora zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški trajnostni in krožni transformaciji poslovanja v letih 2022–2025. Namen javnega razpisa je strokovna in finančna podpora zagonskim, mikro, majhnim in srednje velikim podjetjem pri intenzivnem procesu trajnostne in krožne transformacije poslovanja, s poudarkom na zasledovanju strateških ciljev učinkovite rabe virov, krožnega gospodarstva, zniževanja negativnih oz. povečevanju pozitivnih vplivov na podnebje in okolje, družbo in ekonomsko skupnost ter posledično povečanju produktivnosti in konkurenčnosti slovenskih podjetij.

    Arhiv: Univerza in podjetja so razvojni partnerji

    Pomanjkanje kadrov je izziv tudi za univerzo. Prepričani so, da s sodelovanjem na prenosu znanja in tehnologij lahko naredijo več, digitalna delovna mesta so več kot samo računalnik ali tablica.