Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Če je Evropa zdaj notranji trg, moramo iskati priložnosti na celinah, kjer nismo prisotni

    Minister Matjaž Han napoveduje, da bodo storili vse, da Slovenija obdrži konkurenčnost in da bo še naprej izvozna družba, ki se bo pomaknila v verigi dobaviteljev na še višje mesto.

    Javni razpis - P7CE 2022 - Krizno likvidnostni kredit

    Javni razpis - P7CE 2022 - Krizno likvidnostni kredit

    Javni razpis za spodbujanje razvoja zadrug - BIZI ZADRUGE

    Javni razpis za spodbujanje razvoja zadrug - BIZI ZADRUGE

    Javni poziv za Vavčer za pridobitev certifikatov/2

    Javni poziv za Vavčer za pridobitev certifikatov/2

    Arhiv: Javni razpis za sofinanciranje vlaganj v nastanitveno turistično ponudbo za dvig dodane vrednosti turizma

    Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (v nadaljevanju MGRT) je danes v Uradnem listu objavilo Javni razpis za sofinanciranje vlaganj v nastanitveno turistično ponudbo za dvig dodane vrednosti turizma.

    Arhiv: Inovacij ni, če niso finančno podprte

    Gorenjska ima kar nekaj srednjih in velikih podjetij, ki so, ko govorimo o inovativnosti, zelo uspešna, ker za njimi stoji dobro podprt in inovacijsko odgovoren vodstveni kader, pravi Jadranka Švarc, direktorica Regionalne zbornice Gorenjska v svojem intervjuju za septembrsko številko revije Glas gospodarstva.

    Arhiv: Pravni vidiki sodelovanja z medijskimi vplivneži

    Kako so lahko pravno urejena vedno bolj popularna in pogosta sodelovanja z medijskimi vplivneži?

    Arhiv: Največji tveganji v naslednjih 18 mesecih

    Poleg dveh večjih tveganj - recesije zaradi energetske krize ter višje inflacije od pričakovane, so na vidiku tveganja šibke rasti Kitajske zaradi politike ničelne tolerance do okužb s covidom-19, prehranska negotovost ter dolžniška kriza.

    Arhiv: Grozeča kriza in insolventnost

    Ob grozečem poglabljanju krize se je na uveljavitev Direktive o prestrukturiranju in insolventnosti najbolje pripraviti vnaprej.

    Arhivi