Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Znani kandidati za predsednika GZS

    Ljubljana, 3. avgust 2010 – z današnjim dnem se je zaključil postopek predlaganja kandidatov za novega predsednika GZS. Gospodarska zbornica Slovenije je prejela 4 kandidature. Vse kandidature izpolnjujejo pogoje, določene v Statutu GZS in Pravilniku o volitvah organov GZS.

    Arhiv: E-izvršba - nova storitev Skupnih nalog GZS

    Vas pestijo neplačane zapadle terjatve do vaših dolžnikov, ne najdete načina za njihovo plačilo, upate pa, da jih je možno računovodsko zapreti?
    E-izvršba je nova storitev Gospodarske zbornice Slovenije, ki obsega administrativno pomoč pri izpolnitvi in vložitvi elektronskega predloga za e-izvršbo na podlagi verodostojne listine. Članom GZS je na voljo tudi brezplačen nasvet strokovnjaka Infopike GZS na temo učinkovite izterjave.

    Arhiv: Previdno s pismi, ki jih prejemate od Inštituta za oglaševanje d.o.o.

    Na Gospodarsko zbornico Slovenije se je obrnilo nekaj podjetnikov, ki so prejeli pismo Inštituta za oglaševanje d.o.o., Vodnikova cesta 8, Ljubljana, v katerem so jih obvestili, da morajo v skladu z dogovorom po telefonu plačati račun v višini 140,40 evrov za objavo podjetja na natečaju za najboljšega avtoprevoznika.