Novice | Page 42
GZS

Arhiv: Ne spreglejte: Podjetja, ne pozabite nam sporočiti vaše NAJAVE UČNIH MEST

Gospodarska zbornica Slovenije skupaj z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport, pripravlja RAZPIS za vpis v srednje šole za šolsko leto 2018/2019.

Arhiv: 8,8 milijonov EUR za razvoj kompetenc starejših zaposlenih

Sklad je 15. decembra 2017 na spletni strani objavil javno povabilo za zbiranje ponudb v okviru programa »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitvi njihovih kompetenc.

Arhiv: Avstrijsko podjetje išče partnerje

Podjetje BIRI tec-GmbH za projekt "LOOK 21" v Stuttgartu, Nemčija (začetek februarja 2018) išče partnerje.

Arhiv: Obvestilo o vzpostavitvi Registra dejanskih lastnikov in obveznosti ugotavljanja in vpisa podatkov

Zakon o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (ZPPDFT-1) v 41. členu določa obveznost poslovnih subjektov, ki so opredeljeni v 35.,36. in 37. členu ZPPDFT-1, da najkasneje do 19.11.2017 ugotovijo podatke o svojem dejanskem lastniku ali lastnikih ter vzpostavijo in upravljajo natančno evidenco podatkov o svojih dejanskih lastnikih, ki se posodablja ob vsaki spremembi podatkov.

Arhiv: Novo Zbornično zrcalo: GZS v oktobru 2017

Vabimo vas k ogledu video pregleda najzanimivejših aktivnosti Gospodarske zbornice Slovenije v mesecu oktobru.

Arhiv: Poziv za sodelovanje na dobrodelnem bazarju zveze NATO

Tudi letos bo Slovenija sodelovala na dobrodelnem bazarju zveze NATO, ki bo potekal 18. in 19. novembra 2017 na sedežu NATO v Bruslju. Na slovenski stojnici bomo promovirali slovenske izdelke, turistično ponudbo in kulinariko.

Arhiv: Septembra smo beležili skromno rast porabe električne energije v industriji

Septembra smo že desetič zapored beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje, ki pa je bila z 1,1% skromnejša kot avgusta, ko smo beležili 12,2% rast. Pri neposrednih odjemalcih smo beležili padec 1,8%, avgusta je padec zanašal 0,7%. Celotna poraba električne energije v Sloveniji je septembra narasla za 0,6% (avgusta za 5,8%) glede na enako lansko obdobje.

Arhiv: Konferenca o družinskem podjetništvu

Arhiv: Novo Zbornično zrcalo: GZS v septembru 2017

Vabimo vas k ogledu video pregleda najzanimivejših aktivnosti Gospodarske zbornice Slovenije v mesecu septembru.

Arhiv: PRIZNANJA ZA INOVACIJE / Prenos v živo

Vsi tisti, ki se ne boste uspeli udeležiti slovesne podelitve priznanj za najboljše inovacije na nacionalni ravni, boste lahko podelitev spremljali v živo od 16.30 ure dalje prek spletne strani www.gzs.si.