GZS

Arhiv: Spoznajte prejemnike 49. Nagrad GZS

Nagrado GZS je doslej prejelo 328 gospodarstvenikov in 25 gospodarstvenic. Tokratni nagrajenci prihajajo iz 5 slovenskih regij in 4 dejavnosti.

Arhiv: Video: Utrinki s podelitve 49. Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke

GZS je 6. marca že 49. podelila Nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke kot priznanje tistim gospodarstvenikom, ki že vrsto let uspešno vodijo svoja podjetja. Nagrajencev je 6, prihajajo pa iz 5 slovenskih regij in 4 dejavnosti. Odlični nagrajenci, odlična podelitev, fajn vzdušje! Nekaj te atmosfere smo ujeli tudi v video utrinke.

Arhiv: Podeljeni gospodarski oskarji

Ljubljana, 6. marca 2017 – 6 gospodarstvenikov iz 5 slovenskih regij / 4 dejavnosti je prejelo Nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je nagrado podelila že 49-ič kot priznanje gospodarstvenikom za njihovo večletno uspešno vodenje podjetja.

Arhiv: Poziv za sodelovanje slovenskih MSP v programu E!nnoVest

Mednarodna EUREKA mreža je oblikovala program E!nnoVest, katerega cilj je izboljšanje zavedanja MSPjev o investicijski ponudbi, njihove kvalitete in stopnje njihove investicijske pripravljenosti in po drugi strani promocija MSPjev mednarodnim investitorjem.

Arhiv: Turistična konferenca 2017, 6. marec 2017 Hotel Grand, Kopaonik

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Srbije ter s podporo Sveta za regionalno sodelovanje in Evropsko podjetniško mrežo, 6.marca 2017 v Grand hotelu na Kopaoniku, organizira regionalno konferenco 'Skupni turistični produkt jugovzhodne Evrope.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v januarju 2017

Arhiv: Mednarodno zimsko B2B poslovno srečanje v Kranjski Gori, 3. februar 2017

Gospodarska zbornica Slovenije skupaj s partnerji mreže Enterprise Europe Network soorganizira mednarodno zimsko srečanje podjetnikov in obrtnikov iz držav EU in JV Evrope med 3. in 5. februarjem 2017. Glavni poslovni dogodek celotnega dogajanja v Kranjski gori, bo veliko mednarodno B2B srečanje podjetnikov in obrtnikov iz držav EU in JV Evrope, ki bo potekalo v petek, 3. februarja 2017.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v decembru 2016

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v novembru 2016

Arhiv: Open Innovation in ICT - Skopje 17.- 18. november 2016

"Open Innovation in ICT" - Skopje 17.- 18. november 2016