Novice | Page 10
GZS

Arhiv: 2015 Coinvest Venture Days: Odprte prijave za Startupe

18. in 19. novembra 2015 bo v Šempetru pri Gorici potekala že 4. COINVEST tehnološka investicijska konferenca, znana pod imenom 2015 Coinvest Venture Days. V dveh dnevih na dogodku pričakujemo več kot 500 podjetnikov, 100+ startupov iz JV Evrope, 100+ mednarodnih investitorjev in priznane mednarodne govorce.

Arhiv: Regijsko srečanje žensk v Slovenj Gradcu

Tokratno srečanje Network MEMA bomo organizirali na koroškem koncu Slovenije. Vabimo vse aktivne in radovedne ženske, ki so zavzete za prihodnost, odgovorne do narave, zaljubljene v srečo, zveste prijateljice in lojalne partnerice, da se med seboj spoznajo in uspešno povezujejo znotraj Mreže MEMA.

Arhiv: Energetska prihodnost Slovenije z zornega kota gospodarstva

Za katere vire energije se bomo odločili?

Arhiv: Svetovno prvenstvo v golfu za Podjetja 2016

Svetovno prvenstvo v golfu za PODJETJA 2016, Cascais, Portugalska Julij 2016

Arhiv: Pridobite podlago za napovedi v svoji dejavnosti

S sodelovanjem pri anketi GOSPODARSKA PRIČAKOVANJA 2015-2016 (Eurochambres) boste pridobili poročilo o pričakovanih trendih v slovenskem gospodarstvu, vaši dejavnosti in regiji. To vam lahko služi kot podlaga za vaše poslovne projekcije za naslednje leto. V priponki je na voljo lanskoletna analiza. Anketa je razdeljena na 6 vsebinskih sklopov (izzivi, prodaja doma, izvozno povpraševanje, zaposlenost, investicije, poslovno zaupanje) in se izvaja v vseh partnerskih institucijah v Evropi. Ocena porabljenega časa za izpolnjevanje ankete je med 8 in 10 minut.

Arhiv: Poslovni sestanki na 8. mednarodni konferenci o prenosu tehnologij in 13. dnevu inovativnosti

Gospodarska zbornica Slovenije in Institut "Jožef Stefan" vas vabita k sodelovanju na poslovnih sestankih med raziskovalci, inovatorji in podjetji, ki bodo potekali 16. septembra 2015, v okviru 8. Mednarodne konference o prenosu tehnologij in 13. dneva inovativnosti v Kongresnem centru Brdo.

Arhiv: Čezatlantsko partnerstvo za trgovino in vlaganja

Evropski parlament, Informacijska pisarna v Sloveniji vas vljudno vabi na konferenco o Čezatlantskem partnerstvu za trgovino in vlaganja, "TTIP: med sporazumom in nesporazumom", ki bo v petek, 5. junija 2015, z začetkom ob 9. uri v dvorani A Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, v Ljubljani.