GZS

Arhiv: Glasuj za naj inovacijo 2016 po izboru javnosti

Arhiv: Posodobite vaše podatke v bazi Sloexport

Izkoristite odlično priložnost za predstavitev vašega podjetja in vaših proizvodov/storitev svetovni poslovni javnosti ter navezavo stikov z novimi poslovnimi partnerji

Arhiv: Poslovni tek trojk

Arhiv: Zbornično zrcalo: april 2016

Arhiv: Spletni prenos: 4. simpozij o zdravem življenjskem slogu: Zdrava delovna mesta za vse generacije

Pričenja se evropska kampanja Zdravo delovno okolje 2016 - 2017.

Arhiv: 54 nemških podjetij kliče slovenske dobavitelje

Gospodarska zbornica Slovenije kot član mreže Enterprise Europe Network v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico, soorganizira dogodek Slovenski dobavitelj 2016 in pomaga pri iskanju slovenskih dobaviteljev za 54 nemških podjetij iz različnih panog.

Arhiv: Anketa Gospodarska pričakovanja 2016-2017

Vabimo vas, da sodelujete v kratki anketi Gospodarska pričakovanja 2016-2017.

Arhiv: Mednarodni informativni dan Obzorje 2020 vesolje in delavnica o sodelovanju na področju vesoljske znanosti in tehnologije

Vljudno vabljeni k registraciji na enega najpomembnejših mednarodnih dogodkov na področju Obzorja 2020 - Vesolje v letu 2016, ki ga skupaj s projektom COSMOS in Evropsko komisijo, EEN ter partnerji v Sloveniji organiziramo v Ljubljani od 19. do 20. aprila 2016 v prostorih GZS.

Arhiv: Decembra nadaljevanje visoke rasti porabe električne energije v industriji

Decembra smo že dvanajsti mesec zapored beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako obdobje leto nazaj. S 8,6% je bila rast večja kot je bila novembrska (7,4%).