Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Poslovanje v Avstriji, individualni razgovori, Dravograd, 27.2.2018

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudimo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Arhiv: Varstvo osebnih podatkov in implementacija splošne uredbe GDPR , Dravograd, 31.1.2018

Nova evropska Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov se začne uporabljati 25.05.2018. Na seminarju vas bomo seznanili z novostmi, ki se jim boste morali prilagoditi in vam na praktičnem primeru pokazali, kje začeti.

Arhiv: Avstrija 2018 – Delovno pravo pri čezmejnem poslovanju, Dravograd, 23.1.2018

Pogoji poslovanja pri naših severnih sosedih se v letu 2018 spreminjajo, zato vas vabimo na seminar, ki je namenjen aktualnim novostim na avstrijskem trgu.

Arhiv: PODJETJA, IZKORISTITE PRILOŽNOST PODPORE ZA STAREJŠE ZAPOSLENE

Podjetja, izkoristite priložnost: 8,8 milijonov EUR za razvoj kompetenc starejših zaposlenih

Arhiv: Novosti v zvezi z opravljanjem storitev z Avstrijo po 1.1.2018!

Novosti v zvezi z opravljanjem storitev z Avstrijo po 1.1.2018!

Arhiv: GZS OZ KOROŠKA, DOM KOROŠKEGA GOSPODARSTVA

Dogajanje v jubilejnem letu 2017, ko je GZS Območna zbornica Koroška obeležila 50 let delovanja, se je strnilo s predstavitvijo priložnostne publikacije »Dom Koroškega gospodarstva« na slavnostni seji Upravnega odbora GZS OZ Koroška, 7.12.2017.

Arhiv: Novoletni paket delovnopravnih sprememb, Dravograd, 14.12.2017

Namen seminarja je predstavitev zakonodajnih sprememb s področja delovnega prava, trga dela oziroma socialne varnosti, ki se pričnejo uporabljati v letu 2018.

Arhiv: LIFE delavnica za podjetja, Dravograd, 19.12.2017

Vabljeni na LIFE delavnico za podjetja, ki jo na OZ Koroška organizira Ministrstvo za okolje in prostor v okviru projekta LIFE Krepitev zmogljivosti.

Arhiv: Davčni obračun in letno poročilo za leto 2017

Na seminarju bomo osvežili izhodišča za pripravo letnega poročila majhnih gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov, osrednji del seminarja pa je namenjen podrobnejšemu pregledu pravil za pripravo davčnega obračuna davka od dohodkov pravnih oseb.

Arhiv: Seminar z delavnico: ePoreklo blaga, Dravograd, 1.12.2017

Na seminarju bo podrobneje predstavljeno področje nepreferencialnega porekla blaga, predstavljen bo tudi nov sistem elektronskega izdajanja potrdil o poreklu blaga in pridobitve drugih listin, potrebnih v postopkih mednarodnega poslovanja.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.