Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Podeljena priznanja najboljšim koroškim inovacijam 2016!

Podelili smo priznanja najboljšim koroškim inovacijam za leto 2016!

Arhiv: DDV – pravila obračunavanja pri prometu doma in s tujino, Dravograd, 14. junij 2016

Na področju DDV je vedno najti kaj zanimivega, novega, posebnega, pozabljenega. Predavateljica vam bo odgovorila na vsa postavljena vprašanja glede pravil obračunavanja DDV pri prometu doma in s tujino.

Arhiv: Od 1.5.2016 nova direktorica GZS Območne zbornice Koroška!

Od 1.5.2016 dela in naloge direktorice prevzema Metka NAVERŠNIK

Arhiv: Nove obveznosti in spremembe pri računovodenju v mikro in malih podjetjih od 1.1.2016 dalje, Dravograd, 12. april 2016

Na seminarju boste izvedeli, kaj bodo po novem obvezno vključevala obvezna pojasnila za majhna podjetja, katere so tiste spremembe SRS 2016, ki bodo vplivale na knjiženje poslovnih dogodkov po 1.1.2016, kako je z »računanjem« odloženih davkov po novem, ……….

Arhiv: DDV - pravila obračunavanja pri prometu doma in s tujino, Dravograd, 21. april 2016

Na področju DDV je vedno najti kaj zanimivega, novega, posebnega, pozabljenega. Predavateljica vam bo odgovorila na vsa postavljena vprašanja glede pravil obračunavanja DDV pri prometu doma in s tujino.

Arhiv: Objava prostega delovnega mesta direktorja/direktorice Območne zbornice Koroška

Objavljamo prosto delovno mesto direktorja/direktorice Območne zbornice Koroška

Arhiv: Razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam v koroški regiji za leto 2016

GZS Območna zbornica Koroška 13. leto zapored objavlja Razpis za izbor naj inovacije Koroške. Priznanja za najboljše inovacije v regiji predstavljajo najvišja priznanja inovativnih dosežkov koroških podjetij, posameznikov in inštitucij. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva ter konkurenčne prednosti za podjetja.

Arhiv: Novi ISO 9001:2008 in ISO 14001:2015

Na seminarju se boste seznanili s spremembami, ki jih prinašata oba standarda ter vplivom na že vzpostavljeni sistem vodenja. Organizacije morajo spremenjene zahteve obeh standardov uvesti v svoj sistem vodenja najkasneje do septembra 2018.

Arhiv: Koroško gospodarstvo, ocene in napovedi 2015 - 2016

Analiza poslovanja koroškega gospodarstva, ocene in napovedi 2015 - 2016

Arhiv: KO VAS OBIŠČE INŠPEKTOR DELA, Dravograd, 3. marec 2016

Na seminarju boste izvedeli, kaj v zvezi z novostmi preverjajo inšpektorji dela in na kakšen način to počno, kakšne so posledice pomanjkljivosti in napak v zvezi z izvajanjem zakonodaje in kako je najprimerneje postopati v primeru inšpektorjevega obiska.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.