Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Individualni poslovni posvet - nemški trg, Dravograd, 18.9.2018

V sodelovanju z Slovensko-nemško gospodarsko zbornico organiziramo individualne poslovne posvete za koroško regijo. Izkoristite priložnost in iz prve roke pridobite vse informacije, ki jih potrebujete za uspešen nastop na nemškem trgu. Udeležba je brezplačna.

Arhiv: » VABILO NA DOGODEK – Mreženje podjetnikov in odpiranje poslovnih priložnosti HOLZ & BAU MESSE 2018 Celovec «

Holz & Bau Messe 2018 je odlična priložnost, da si udeleženci na dogodku s poslovnimi sestanki udeležencev medsebojno izmenjajo ideje, poglede in vzpostavijo nove poslovne stike za nadaljnje sodelovanje.

Arhiv: OGLED DOBRE PRAKSE NA PODROČJU LESARSKE DEJAVNOSTI V AVSTRIJI

OGLED DOBRE PRAKSE NA PODROČJU LESARSKE DEJAVNOSTI V AVSTRIJI

Arhiv: Izjava za javnost - prizadevanja za 3. razvojno os

Izjava za javnost

Arhiv: O ZALOGAH, OPREDMETENIH OSNOVNIH SREDSTVIH in TERJATVAH ter njihovem vplivu na BS, IPI in davčno osnovo!, Dravograd, 11.9.2018

Vabljeni vsi, ki želite obnoviti svoje znanje o navedenem ali pa vam navedena tematika še vedno povzroča sive lase – kratko in jedernato.

Arhiv: Projekt NAPREJ - Uvodna konferenca “Vlaganje v ukrepe za krepitev in ohranjanje duševnega zdravja zaposlenih – priložnost za večjo konkurenčnost in uspešnost podjetij”

Projekt NAPREJ - Uvodna konferenca “Vlaganje v ukrepe za krepitev in ohranjanje duševnega zdravja zaposlenih – priložnost za večjo konkurenčnost in uspešnost podjetij”

Arhiv: DELAVNICA NA TEMO STAREJŠIH ZAPOSLENIH

Ohranimo povezanost delavca z delovnim okoljem. Na GZS OZ Koroška v Dravogradu smo 29. maja 2108 izvedli delavnico v sklopu projektov ASI in 55+, ki je obsegala teme absentizma, prezentizma, ocene tveganja delovnih mest ter ergonomije v teoriji in praksi s poudarkom na starejših.

Arhiv: Vabilo na ogled dobre prakse - lesarska panoga, 21. junij 2018

Ogled podjetja Mizarstvo Peter Preinig, Gabelsdorf 43, 9122 St. Kanzian am Klopeiner See/ Škocjan ob Klopinskem jezeru v sosednji Avstriji.

Arhiv: Praznik inovativnosti na Koroškem: NAJ INOVACIJE ZASIJEJO!

Podelitev inovacij najboljšim koroškim inovatorjem

Arhiv: Informacija o poslovanju gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov in zadrug v koroški regiji v letu 2017!

Informacija o poslovanju gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov in zadrug v koroški regiji v letu 2017!

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.