Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: DDV - pravila obračunavanja pri prometu doma in s tujino, Dravograd, 21. april 2016

Na področju DDV je vedno najti kaj zanimivega, novega, posebnega, pozabljenega. Predavateljica vam bo odgovorila na vsa postavljena vprašanja glede pravil obračunavanja DDV pri prometu doma in s tujino.

Arhiv: Objava prostega delovnega mesta direktorja/direktorice Območne zbornice Koroška

Objavljamo prosto delovno mesto direktorja/direktorice Območne zbornice Koroška

Arhiv: Razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam v koroški regiji za leto 2016

GZS Območna zbornica Koroška 13. leto zapored objavlja Razpis za izbor naj inovacije Koroške. Priznanja za najboljše inovacije v regiji predstavljajo najvišja priznanja inovativnih dosežkov koroških podjetij, posameznikov in inštitucij. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva ter konkurenčne prednosti za podjetja.

Arhiv: Novi ISO 9001:2008 in ISO 14001:2015

Na seminarju se boste seznanili s spremembami, ki jih prinašata oba standarda ter vplivom na že vzpostavljeni sistem vodenja. Organizacije morajo spremenjene zahteve obeh standardov uvesti v svoj sistem vodenja najkasneje do septembra 2018.

Arhiv: Koroško gospodarstvo, ocene in napovedi 2015 - 2016

Analiza poslovanja koroškega gospodarstva, ocene in napovedi 2015 - 2016

Arhiv: KO VAS OBIŠČE INŠPEKTOR DELA, Dravograd, 3. marec 2016

Na seminarju boste izvedeli, kaj v zvezi z novostmi preverjajo inšpektorji dela in na kakšen način to počno, kakšne so posledice pomanjkljivosti in napak v zvezi z izvajanjem zakonodaje in kako je najprimerneje postopati v primeru inšpektorjevega obiska.

Arhiv: NOVOSTI NA PODROČJU OBVLADOVANJA OKOLJA - emisije in odpadki iz naprav in obratov, Dravograd, 8.12.2015

Na seminarju se boste seznanili z novostmi okoljske zakonodaje, pomembne za gospodarstvo. Ključne spremembe, uveljavljene v letošnjem letu so s področja odpadkov in emisij iz proizvodnih virov.

Arhiv: Zgodnji napotki pred izdelavo "davčne bilance" 2015, Dravograd, 10.11.2015

Kot vsako leto, nas tudi za leto 2015 »čaka« izdelava »davčne bilance«. Vabimo vas, da se nam pridružite na seminarju, na katerem bomo skupaj s pomočjo primerov iz prakse »obdelali« obračun DDPO in davka od dohodkov iz dejavnosti, ob tem pa vas opomnili na najpogostejše napake, ki se pojavljajo pri »izdelavi« le tega v praksi.

Arhiv: IZVRŠBA NA PLAČO - najpomembnejše novosti, Dravograd, 17. november 2015

Vabimo vas na seminar, kjer vam bomo predstavili najpomembnejše novosti zadnjih dveh novel Zakona o izvršbi in zavarovanju (ZIZ-J in ZIZ-K), s poudarkom na izvršbi na plačo in druga plačila delavca.

Arhiv: Brezplačen seminar SPREJEMANJE RAZLIČNOSTI, Dravograd, 12.11.2015

Vljudno vas vabimo na seminar v okviru projekta pod skupnim nazivom »ZMOREMO–Spodbujanje enakosti in preprečevanje diskriminacije invalidov«, ki je namenjen usposabljanju strokovnih delavcev za zaposlovanje invalidov na odprtem trgu dela.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.