Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Brezplačni individualni informativni dan za poslovanje v Avstriji

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudimo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Arhiv: Zgodnji napotki pred izdelavo letnega poročila in »davčne bilance« 2017, Dravograd, 9.11.2017

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na seminarju, na katerem bomo skupaj »preverili« ali ste pravilno evidentirali poslovne dogodke, upoštevali in uveljavljali davčne olajšave, pravilno ločevali med davčno priznanimi in nepriznanimi stroški, se seznanili z aktualnimi pojasnili s strani FURS-a, predvsem pa vas opomnili na najpogostejše napake, ki jih ob tem »delamo« v praksi.

Arhiv: PODELITEV PRIZNANJ KOROŠKO PODJETJE LETA

Medijska hiša Večer in GZS Območna zbornica Koroška sta letos prvič podelili priznanja v sklopu akcije Koroško podjetje leta.

Arhiv: Nemški forum - dvorec Bukovje, 16.11.2017

Arhiv: Učinkovite prodajne spretnosti in tehnike, Dravograd, 17.10.2017

Delavnica je primerna za vse, ki prodajajo, so povezani s prodajo ali skrbijo za ključne stranke. Namen je omogočiti še večji uspeh, nadgraditi veščine in znanja, razviti spretnosti ter osvojiti nove tehnike.

Arhiv: Najboljše koroške inovacije prejele srebrna priznanja na nacionalnem nivoju

Najboljše koroške inovacije prejele srebrna priznanja na nacionalnem nivoju

Arhiv: Delavnica 30 načinov, kako imeti več časa

Vljudno vabljeni na delavnico, na kateri vam bomo pokazali preverjene praktične in učinkovite tehnike obvladovanja časa.

Arhiv: Regionalna razvojna konferenca: Pametne rešitve za izzive regije

GZS Območna zbornica Koroška je z regionalno razvojno konferenco delovno obeležila 50-obletnico delovanja. Konference z naslovom Pametne rešitve za razvoj regije, ki se je odvijala v sodelovanju z RRA Koroška v Dvorcu Bukovje v Dravogradu, 21.9.2017, so se udeležili vodilni predstavniki koroškega gospodarskega, razvojnega in izobraževalnega sektorja regije ter župani koroških občin.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.