Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Poreklo blaga - že več kot 100 let pomembna kategorija v mednarodni trgovini

  Arhiv: Poreklo blaga - že več kot 100 let pomembna kategorija v mednarodni trgovini

  Za podjetja je spremljanje pravil o poreklu zaradi obsega, različnih pravil in stalnih sprememb precej zapleteno. Potrdilo o poreklu blaga vam lahko izda Gospodarska zbornica Slovenije.

  Arhiv: Pravilnik o spremembah in dopolnitvah pravilnika o licencah za opravljanje prevozov v cestnem prometu

  Objavljen je predlog Pravilnika o spremembah in dopolnitvah pravilnika o licencah za opravljanje prevozov v cestnem prometu.

  Arhiv: Vročanje listin v času koronavirusa

  Arhiv: Poslovni nasveti v času koronavirusa

  Ob izbruhu epidemije koronavirusa smo oblikovali enotno vstopno točko »Poslovni nasveti v času koronavirusa« na naših spletnih straneh. Tam so objavljena številna najpogostejša vprašanja in odgovori, informacije s področja likvidnostni in financ ter delovnopravne zakonodaje, možni delovnopravni ukrepi vključno z obrazci, splošni poslovni nasveti

  Arhiv: Vročanje listin v času koronavirusa

  Arhiv: PREKLIC URADNIH UR

  Od petka, 13. 3. 2020, ne bo uradnih ur za osebno obravnavo!

  Izvozne listine za Katar

  Obvestilo katarske zbornice glede elektronsko izdanih listin.

  ATA zvezek: pred in po BREXITu

  Kako ravnati, če bomo blago peljali iz Slovenije v Združeno kraljestvo pred BREXITom ter ga ponovno peljali nazaj v Slovenijo po BREXITu?

  Novice za imetnike licenc št. 3/2019

  Novice za imetnike licenc št. 3/2019 Spoštovani, obveščamo vas o nekaterih novostih v zvezi z licencami za cestni prevoz blaga in potnikov ter dovolilnicami.

  NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER LICENC


  Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
  podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz blaga in potnikov v cestnem prometu, ter licenc za opravljanje prevozov v notranjem cestnem prometu izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

  http://nerdcp.gov.si/javni/