Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Posodobite vaše podatke v bazi Sloexport

Izkoristite odlično priložnost za predstavitev vašega podjetja in vaših proizvodov/storitev svetovni poslovni javnosti ter navezavo stikov z novimi poslovnimi partnerji

Arhiv: Posvet o energetskem pregledu in novostih CO2 dajatve

Vabimo velika ter srednja in mala podjetja na posvet, ki bo potekal na GZS 13. julija 2016 ob 9.30 - sodelujejo MzI, ARSE, Eko sklad, MOP, MF, FURS.

Arhiv: Strokovni seminar »Kakšne prednosti prinaša status pooblaščenega gospodarskega subjekta in kakšni so pogoji za pridobitev statusa«, Dravograd, 16.6.2016

Status AEO prinaša gospodarskim subjektom, ki izpolnjujejo pogoje in merila, ugodnosti v obliki olajšanja carinskih kontrol glede varstva in varnosti in/ali poenostavitev v skladu s carinskimi predpisi, kar pomeni, da lahko carinske formalnosti podjetja (imetniki potrdil AEO) opravljajo hitreje kot ostala podjetja in da jim carina pri opravljanju svojega nadzora daje določene prednosti.

Arhiv: Podeljena priznanja najboljšim koroškim inovacijam 2016!

Podelili smo priznanja najboljšim koroškim inovacijam za leto 2016!

Arhiv: DDV – pravila obračunavanja pri prometu doma in s tujino, Dravograd, 14. junij 2016

Na področju DDV je vedno najti kaj zanimivega, novega, posebnega, pozabljenega. Predavateljica vam bo odgovorila na vsa postavljena vprašanja glede pravil obračunavanja DDV pri prometu doma in s tujino.

Arhiv: Od 1.5.2016 nova direktorica GZS Območne zbornice Koroška!

Od 1.5.2016 dela in naloge direktorice prevzema Metka NAVERŠNIK

Arhiv: Nove obveznosti in spremembe pri računovodenju v mikro in malih podjetjih od 1.1.2016 dalje, Dravograd, 12. april 2016

Na seminarju boste izvedeli, kaj bodo po novem obvezno vključevala obvezna pojasnila za majhna podjetja, katere so tiste spremembe SRS 2016, ki bodo vplivale na knjiženje poslovnih dogodkov po 1.1.2016, kako je z »računanjem« odloženih davkov po novem, ……….

Arhiv: DDV - pravila obračunavanja pri prometu doma in s tujino, Dravograd, 21. april 2016

Na področju DDV je vedno najti kaj zanimivega, novega, posebnega, pozabljenega. Predavateljica vam bo odgovorila na vsa postavljena vprašanja glede pravil obračunavanja DDV pri prometu doma in s tujino.

Arhiv: Objava prostega delovnega mesta direktorja/direktorice Območne zbornice Koroška

Objavljamo prosto delovno mesto direktorja/direktorice Območne zbornice Koroška

Arhiv: Razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam v koroški regiji za leto 2016

GZS Območna zbornica Koroška 13. leto zapored objavlja Razpis za izbor naj inovacije Koroške. Priznanja za najboljše inovacije v regiji predstavljajo najvišja priznanja inovativnih dosežkov koroških podjetij, posameznikov in inštitucij. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva ter konkurenčne prednosti za podjetja.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.