Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Kako se uspešno prilagoditi novi verziji standarda ISO 9001: 2015, Dravograd, 6.3.2018

Vabljeni vsi, ki vas zanimajo novosti standarda ISO 9001:20015 in prehod sistema vodenja kakovosti v vaši organizaciji na to verzijo standarda.

Arhiv: VABILO PODJETJEM IN ZAPOSLENIM K SODELOVANJU V PROGRAMU CELOVITE PODPORE PODJETJEM ZA OBVLADOVANJE IN PREPREČEVANJE PSIHOSOCIALNIH TVEGANJ (PROGRAM PSDT)

Vabilo podjetjem in zaposlenim k sodelovanju v programu celovite podpore podjetjem za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih tveganj (program PSDT)

Arhiv: Poslovna asistentka, tajnica – kompetentna strokovnjakinja, Dravograd, 16.2.2018

Delovno mesto poslovne asistentke, tajnice je zaradi svoje narave dela nekaj prav posebnega. Zelo razgibano, raznoliko, obsežno, v trenutku je potrebno pravilno ukrepati, najti prave besede in najti pravo rešitev. Zato mora imeti tudi oseba, ki opravlja ta poklic, veliko znanja, pravih veščin in biti vedno »v pravi formi«.

Projekt »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – Zdravo in aktivno v prihodnost« (NAPREJ)

V mesecu oktobru 2017 so se pričele aktivnosti projekta za izboljšanje psihosocialnega stanja zaposlenih v slovenskih podjetjih.

Arhiv: Poslovanje v Avstriji, individualni razgovori, Dravograd, 27.2.2018

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudimo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Arhiv: Varstvo osebnih podatkov in implementacija splošne uredbe GDPR , Dravograd, 31.1.2018

Nova evropska Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov se začne uporabljati 25.05.2018. Na seminarju vas bomo seznanili z novostmi, ki se jim boste morali prilagoditi in vam na praktičnem primeru pokazali, kje začeti.

Arhiv: Avstrija 2018 – Delovno pravo pri čezmejnem poslovanju, Dravograd, 23.1.2018

Pogoji poslovanja pri naših severnih sosedih se v letu 2018 spreminjajo, zato vas vabimo na seminar, ki je namenjen aktualnim novostim na avstrijskem trgu.

Arhiv: PODJETJA, IZKORISTITE PRILOŽNOST PODPORE ZA STAREJŠE ZAPOSLENE

Podjetja, izkoristite priložnost: 8,8 milijonov EUR za razvoj kompetenc starejših zaposlenih

Arhiv: Novosti v zvezi z opravljanjem storitev z Avstrijo po 1.1.2018!

Novosti v zvezi z opravljanjem storitev z Avstrijo po 1.1.2018!

Arhiv: GZS OZ KOROŠKA, DOM KOROŠKEGA GOSPODARSTVA

Dogajanje v jubilejnem letu 2017, ko je GZS Območna zbornica Koroška obeležila 50 let delovanja, se je strnilo s predstavitvijo priložnostne publikacije »Dom Koroškega gospodarstva« na slavnostni seji Upravnega odbora GZS OZ Koroška, 7.12.2017.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.