Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: LIFE delavnica za podjetja, Dravograd, 19.12.2017

Vabljeni na LIFE delavnico za podjetja, ki jo na OZ Koroška organizira Ministrstvo za okolje in prostor v okviru projekta LIFE Krepitev zmogljivosti.

Arhiv: Davčni obračun in letno poročilo za leto 2017

Na seminarju bomo osvežili izhodišča za pripravo letnega poročila majhnih gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov, osrednji del seminarja pa je namenjen podrobnejšemu pregledu pravil za pripravo davčnega obračuna davka od dohodkov pravnih oseb.

Arhiv: Seminar z delavnico: ePoreklo blaga, Dravograd, 1.12.2017

Na seminarju bo podrobneje predstavljeno področje nepreferencialnega porekla blaga, predstavljen bo tudi nov sistem elektronskega izdajanja potrdil o poreklu blaga in pridobitve drugih listin, potrebnih v postopkih mednarodnega poslovanja.

Arhiv: Kadrovski trening: »Večji uspeh in učinkovitost v večih dimenzijah sodelovanja” , Dravograd, 22.11.2017

Vabimo vas, da se nam pridružite pri treningu veščin, ki je namenjen managerjem, vodjem kadrovskih služb, kadrovikom, zaposlenim v kadrovskih službah in vsem, ki jih zanima ter motivira napredek in izboljševanje stanj. Cilj je tudi razviti oz. izkoristiti potenciale ekipe ter posameznikov, kar pa lahko ima širši pozitiven vpliv za podjetje.

Arhiv: AJPES PREDSTAVLJA NOVOSTI PRI POROČANJU V TURIZMU

Predstavitev registrskih sprememb in poročanj glede novih obveznosti oz. glede storitev Registra dejanskih lastnikov (eRDL) in E-turizma z Registrom nastanitvenih obratov (RNO)

Arhiv: Brezplačni individualni informativni dan za poslovanje v Avstriji

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudimo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Arhiv: Zgodnji napotki pred izdelavo letnega poročila in »davčne bilance« 2017, Dravograd, 9.11.2017

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na seminarju, na katerem bomo skupaj »preverili« ali ste pravilno evidentirali poslovne dogodke, upoštevali in uveljavljali davčne olajšave, pravilno ločevali med davčno priznanimi in nepriznanimi stroški, se seznanili z aktualnimi pojasnili s strani FURS-a, predvsem pa vas opomnili na najpogostejše napake, ki jih ob tem »delamo« v praksi.

Arhiv: PODELITEV PRIZNANJ KOROŠKO PODJETJE LETA

Medijska hiša Večer in GZS Območna zbornica Koroška sta letos prvič podelili priznanja v sklopu akcije Koroško podjetje leta.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.