Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Seminar z delavnico: ePoreklo blaga, Dravograd, 1.12.2017

Na seminarju bo podrobneje predstavljeno področje nepreferencialnega porekla blaga, predstavljen bo tudi nov sistem elektronskega izdajanja potrdil o poreklu blaga in pridobitve drugih listin, potrebnih v postopkih mednarodnega poslovanja.

Arhiv: Kadrovski trening: »Večji uspeh in učinkovitost v večih dimenzijah sodelovanja” , Dravograd, 22.11.2017

Vabimo vas, da se nam pridružite pri treningu veščin, ki je namenjen managerjem, vodjem kadrovskih služb, kadrovikom, zaposlenim v kadrovskih službah in vsem, ki jih zanima ter motivira napredek in izboljševanje stanj. Cilj je tudi razviti oz. izkoristiti potenciale ekipe ter posameznikov, kar pa lahko ima širši pozitiven vpliv za podjetje.

Arhiv: AJPES PREDSTAVLJA NOVOSTI PRI POROČANJU V TURIZMU

Predstavitev registrskih sprememb in poročanj glede novih obveznosti oz. glede storitev Registra dejanskih lastnikov (eRDL) in E-turizma z Registrom nastanitvenih obratov (RNO)

Arhiv: Brezplačni individualni informativni dan za poslovanje v Avstriji

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudimo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Arhiv: Zgodnji napotki pred izdelavo letnega poročila in »davčne bilance« 2017, Dravograd, 9.11.2017

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na seminarju, na katerem bomo skupaj »preverili« ali ste pravilno evidentirali poslovne dogodke, upoštevali in uveljavljali davčne olajšave, pravilno ločevali med davčno priznanimi in nepriznanimi stroški, se seznanili z aktualnimi pojasnili s strani FURS-a, predvsem pa vas opomnili na najpogostejše napake, ki jih ob tem »delamo« v praksi.

Arhiv: PODELITEV PRIZNANJ KOROŠKO PODJETJE LETA

Medijska hiša Večer in GZS Območna zbornica Koroška sta letos prvič podelili priznanja v sklopu akcije Koroško podjetje leta.

Arhiv: Nemški forum - dvorec Bukovje, 16.11.2017

Arhiv: Učinkovite prodajne spretnosti in tehnike, Dravograd, 17.10.2017

Delavnica je primerna za vse, ki prodajajo, so povezani s prodajo ali skrbijo za ključne stranke. Namen je omogočiti še večji uspeh, nadgraditi veščine in znanja, razviti spretnosti ter osvojiti nove tehnike.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.