Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in nadgradnjo veščin, Dravograd, 19.4.2018

Delavnica je namenjena vsem, ki delajo v prodaji izdelkov ali storitev, ki so v stiku s strankami ter vsem, ki jih motivirata kakovost in napredek.

Arhiv: Podaljšan rok za prijavo na 15. razpis za inovacije v koroški regiji: 9.4.2018

Podaljšan rok za prijavo na 15. razpis za inovacije v koroški regiji: 9.4.2018

Arhiv: Vabilo na ogled dobre prakse - kovinska industrija

Vabilo na ogled dobrih praks, ki bo v petek, 23.3.2018 - ogled podjetja TEHOVNIK d.o.o. iz Slovenskih Konjic, spoznali bomo njihovo proizvodnjo ter predstavitev novih trendov, možnosti, težav in izzivov delovanja znotraj branže kovinske industrije.

Arhiv: Uporaba portala Tax-Fin-Lex

Na pobudo Koroške osrednje knjižnice za lažji dostop do informacij na zakonodajnih področjih, uporabnih za gospodarske družbe, objavljamo njihovo novico.

Arhiv: Izvozni načrt, Dravograd, 28.3.2018

Seminar bo izjemno koristil predvsem malim in srednje velikim podjetjem, ki že delujejo na tujih trgih in bi svojo izvozno dejavnost želela intenzivirati, in tistim, ki bi izvozniki želeli postati.

Arhiv: »Aktualno« in vedno »vroče« na področju OBDAVČITVE FIZIČNIH OSEB in NORMIRANCEV v letu 2018!, Dravograd, 5.4.2018

Vabljeni na seminar – Aktualne novosti na področju obdavčitve fizičnih oseb in normirancev v letu 2018

Arhiv: Poslovni zajtrk, Avstrija – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja, Dravograd, 21.3.2018

Z namenom posredovati čim več informacij o ugodnostih, ki jih nudi Avstrija pri ustanavljanju tujih podjetij, organiziramo skupaj z ABA Invest in Austria (Agencija za pospeševanje tujih investicij v Austriji) poslovno – informacijski seminar ter predstavitev prednosti in postopkov ustanavljanja podjetja v Avstriji

Arhiv: POVABILO k izpolnjevanju vprašalnika za ugotavljanje potreb delodajalcev na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih

POVABILO k izpolnjevanju vprašalnika za ugotavljanje potreb delodajalcev na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih

Arhiv: GDPR v delovnih razmerjih in ureditev dokumentacije, Dravograd, 5.3.2018

Vabimo vas na delavnico, ki je namenjena usklajevanju dokumentacije zaposlenih, pripravi temeljnih dokumentov in izvedbi začetnih ukrepov varne obdelave osebnih podatkov.

Arhiv: Prvi gospodarski rezultati za leto 2017

Leto 2018 začenja Gospodarska zbornica Slovenije Območna zbornica Koroška skupaj s panožnimi združenji pri GZS z okvirno 180 člani, ki jih predstavljajo gospodarske družbe različnih struktur, dejavnosti in velikosti, samostojni podjetniki in zadruge na Koroškem. Prva gospodarska slika Koroške v tem letu, pripravljena v sodelovanju z analitsko službo GZS, obsega obdobje preteklega leta 2017, za katerega so dosegljivi podatki v januarju 2018.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.