Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Jesenska izobraževanja na OZ Koroška

Jesenska izobraževanja na OZ Koroška

Arhiv: Vabilo na informativni dan 2. oktober 2018 - BABEG, Celovec, Avstrija

Dne 2.10.2018 avstrijska družba BABEG organizira brezplačen informativni dan za vse slovenske podjetnike in slovenska podjetja, ki so pred kratkim ustanovila podjetje v Avstriji ali pa o tem še razmišljajo.

Arhiv: »Izkoriščanje rezerv v stikih s strankami in prodaji«, UČINKOVIT PROCES SKRBI ZA POMEMBNE STRANKE, Dravograd, 25.9.2018

V vsakdanji delovni rutini večkrat delujemo na »običajne načine«, zato so nove odlične rešitve koristne. Vabimo vas na konkretno in praktično uporabno usmerjeno delavnico nadgradnje prodajnih veščin in znanj.

Arhiv: Poreklo blaga in začasni izvoz, Dravograd, 15.10.2018

Vabimo vas, da se nam pridružite na strokovnem seminarju Poreklo blaga in začasni izvoz (ATA carnet) in Nepreferencialno poreklo blaga (Certificate of Origin) in začasni izvoz blaga z ATA zvezkom (ATA Carnet).

Arhiv: Individualni poslovni posvet - nemški trg, Dravograd, 18.9.2018

V sodelovanju z Slovensko-nemško gospodarsko zbornico organiziramo individualne poslovne posvete za koroško regijo. Izkoristite priložnost in iz prve roke pridobite vse informacije, ki jih potrebujete za uspešen nastop na nemškem trgu. Udeležba je brezplačna.

Arhiv: » VABILO NA DOGODEK – Mreženje podjetnikov in odpiranje poslovnih priložnosti HOLZ & BAU MESSE 2018 Celovec «

Holz & Bau Messe 2018 je odlična priložnost, da si udeleženci na dogodku s poslovnimi sestanki udeležencev medsebojno izmenjajo ideje, poglede in vzpostavijo nove poslovne stike za nadaljnje sodelovanje.

Arhiv: OGLED DOBRE PRAKSE NA PODROČJU LESARSKE DEJAVNOSTI V AVSTRIJI

OGLED DOBRE PRAKSE NA PODROČJU LESARSKE DEJAVNOSTI V AVSTRIJI

Arhiv: Izjava za javnost - prizadevanja za 3. razvojno os

Izjava za javnost

Arhiv: O ZALOGAH, OPREDMETENIH OSNOVNIH SREDSTVIH in TERJATVAH ter njihovem vplivu na BS, IPI in davčno osnovo!, Dravograd, 11.9.2018

Vabljeni vsi, ki želite obnoviti svoje znanje o navedenem ali pa vam navedena tematika še vedno povzroča sive lase – kratko in jedernato.

Arhiv: Projekt NAPREJ - Uvodna konferenca “Vlaganje v ukrepe za krepitev in ohranjanje duševnega zdravja zaposlenih – priložnost za večjo konkurenčnost in uspešnost podjetij”

Projekt NAPREJ - Uvodna konferenca “Vlaganje v ukrepe za krepitev in ohranjanje duševnega zdravja zaposlenih – priložnost za večjo konkurenčnost in uspešnost podjetij”

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.