Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Kadrovski procesi in evidence v skladu z varstvom osebnih podatkov v praksi in Koga in kako boste zaposlovali v letošnjem letu?, Dravograd, 10.4.2019

Iskanje najbolj ustreznih kandidatov ni bilo še nikoli zahtevnejše, kje jih boste našli, glede na to da je bazen kandidatov plitek, kot še nikoli do sedaj. Delo s kadri pa pomeni tudi posedovanje informacij občutljivega značaja. Mednje sodijo osebni podatki, ki jih trenutno urejata GDPR in ZVOP. V pričakovanju novega Zakona pa vendarle v praksi že moramo izvajati določene ukrepe.

Arhiv: DIGITALNI SESTANKI KOROŠKA – LJUBLJANA

Izberite krajšo pot za sestanek na GZS – omogočamo med-regionalno povezovanje na GZS

Gospodarski forum Koroške: POVEZUJEMO KOROŠKO

Na drugem Gospodarskem forumu Koroške POVEZUJEMO KOROŠKO, organiziranem pod okriljem GZS Koroške gospodarske zbornice, 15.3.2019 na Kopah, so udeleženci izpostavili pomen povezovanja gospodarstva in širšega regijskega okolja za razvojno naravnanost koroškega gospodarstva.

Arhiv: Prvi koraki k digitalni transformaciji podjetja in osredotočanju na kupca, Dravograd, 4.4.2019

Vabimo vas, da se nam pridružite na interaktivni delavnici za direktorje, vodje marketinga in prodaje ter vse, ki jim je pomembno komuniciranje s strankami in pridobivanje novih potencialnih kupcev.

Arhiv: Projekt Naprej - Novičke februar 2019

Novičke projekta Naprej

Arhiv: 2. Gospodarski forum Koroške: POVEZUJEMO KOROŠKO, 15. marec 2019

Vljudno vabimo člane GZS Koroške gospodarske zbornice na drugi Gospodarski forum Koroške, ki izpostavlja pomen povezovanja za razvojno naravnanost koroškega gospodarstva: POVEZUJEMO KOROŠKO. Forum se bo odvijal v petek, 15. marca 2019, od 12.00 do 15.00 ure na Kopah, v Centru Kope.

Arhiv: Nacionalna konferenca 55+ Za večjo zaposlenost generacije 55 plus

Rezervirajte si čas! Nacionalna konferenca 55+ Za večjo zaposlenost generacije 55 plus v sredo, 27. marca 2019, od 9. do 14. ure, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A

Arhiv: EMBALAŽA: kdo so zavezanci in kaj morajo vedeti?, Dravograd, 19.3.2019

S 1.1.2019 vstopajo v veljavo nove obveznosti zavezancev, ki dajejo na trg manj kot 15.000 kg embalaže letno. Vabljeni, da se nam pridružite na strokovnem seminarju!

GOSPODARSKA SLIKA KOROŠKE REGIJE ZA LETO 2018

Prva gospodarska slika regije za leto 2018

Arhiv: Spletni seminar KAKO USPEŠNO PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS ZA PRIZNANJA GZS ZA INOVACIJE 2019?

Spletni seminar, na katerem boste podrobno seznanjeni z vsemi novostmi letošnjega razpisa in pomembnimi podrobnostmi, ki vam bodo v pomoč, da boste svojo inovacijo kar najuspešneje prijavili.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.