Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Novice


Arhiv: 21. SENZORIČNO OCENJEVANJE KRUHA, PEKOVSKEGA PECIVA, FINEGA PEKOVSKEGA PECIVA, KEKSOV, TESTENIN IN SVEŽIH SLAŠČIC V HLADNI VERIGI

V letu 2021 je na GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij potekalo 21. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi. Strokovni senzorični panel je ocenil 216 izdelkov iz 18 podjetij. 

Zlata priznanja je prejelo 178 izdelkov od tega:
• 89 v kategoriji kruha,
• 27 v kategoriji pekovskega peciva,
• 33 v kategoriji finega pekovskega peciva,
• 11v kategoriji svežih slaščic v hladni verigi,
• 5 v kategoriji keksov in
• 13 v kategoriji testenin.

Nagrajene izdelke si lahko ogledate TUKAJ.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.